fredag 4 maj 2012

Jag erkänner. Det var mitt fel. Förlåt!

Har ni också precis varit och handlat på ICA? Det blev kortstrul över hela linjen va? Det gick inte att betala med kort och köerna växte sig kilometerlånga? Det var mitt fel. Det är alltid mitt fel när det strular för kassörskorna. Ibland får jag gå ut före Sambon så att han i lugn och ro kan plocka upp varorna på bandet och betala. Det händer ALLTID något när jag är med. Jag behöver bara ställa mig i kön så börjar det trassla. Är det inte det ena så är det det andra. Det är pappersrullar som tar slut. Det är fel som de inte förstår. De är rullband som skall rengöras länge och noggrant. Det är kassörskebyten. Allt möjligt. Jag har vant mig. Det är sådant livet är för mig. Jag är en kassasabotör.

FÖRLÅT!

6 kommentarer:

Fru Venus sa...

Ja, hellre hästbajs än strulande kassor ;-) Fast vi har ju bara yttepytteköer. Helgkram!

Shamrock sa...

Min man är likadan

nillas liv på pinnen sa...

Okejrå.

Singelmamman sa...

Själv tycker jag det är intressant när det strular, för människor har så svårt att handskas med strul. Jag kan hänga med dig och handla när jag hälsar på dig.

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Det är något som är konstigt för folk pratar om jätteköer i det här landet men när jag handlar är det oftast bara 1 - 2 personer före mig i kön. För mig spelar det inte så stor roll för det tar tid för mig att ta mig igenom kassan ändå. Hästbajs is the shit!
Shamrock: Håll tummarna för att din man och jag inte hamnar i samma butik samtidigt!
Nilla: Så du är inte lite sur då?
Singelmamman: Jag tycker också att det är intressant. Det är lika spännande varje gång att se vad som skall hända den gången. Kul att du vill följa med mig och shoppa!

h sa...

Gör inte som en bekant till mig(på riktigt en bekant, alltså INTE jag, faktiskt)hon stoppade ner betalkortet och drog upp det igen när hon kom på att hon skulle betala kontant. Hela kassan bröt ihop och fick omstartas. :D