lördag 4 augusti 2012

Är det skillnad på killar och tjejer?

Mellans flicka S har precis dammsugit hela nedervåningen. Det är roligt att ha någon i huset som så självklart ser till att saker blir gjorda. Hon har röjt av diskbänken flera gånger också och så har hon fått Minsta att städa sitt rum. Det beror nog på väluppfostran som hon är så där. Mina killar är inte alls väluppfostrade när det gäller städning. När diskbänken är ren och diskmaskinen tom så ställer de ändå disk på diskbänken som den självklaraste sak i världen. Flicka S och jag var och handlade på Coop idag också. Det var också kul! Roligt att få lite goda råd under handlingen. Jag köpte ett schampo och balsam som hon sa var bra. Minsta var också med. Vi hjälpte honom att välja "lukta gott". Det blev Axe deorollon, en med mild doft (för "alla" killar i klassen använder Axe) och så fick han en Rexona deospray också för det doftade milt, rent och fräscht. En deo vi luktade på doftade Ajax citron. Vem vill gå runt och dofta som en skurhink?

Flicka S har beställt kycklinggryta med curry till middag. Jag ska strax laga det. Det blir färska rödbetor till för hon typ älskar det. 

Uppdatering: Jag slipper laga middag!

4 kommentarer:

mockapocka sa...

Jag tror inte det är någon större skillnad på tjejer och killar. Däremot kanske det kan bli en könsskillnad om vi fostras till det (medvetet eller omedvetet från föräldrar och omgivning).
I övrigt tror jag det finns en stor variation på individer, alltså hur vår personlighet ser ut från födseln.

Fina bilder!

Fru Venus sa...

Verkar som om hon har vunnit ditt hjärta :-)
Killarna MÅSTE lära sig att plocka i diskmaskinen, slöisar... ;-)

h sa...

Kopierar Mockapockas kommentar rent av!!!!

Shamrock sa...

mina ställer oxå på diskbänken fast det bara är att ställa in i diskmaskinen. Jag tror alltså inte att det beror på kön utan på att hon har bättre närvaro i nuet (nu lät det flummigt) än våra ättelägg