tisdag 19 februari 2013

Så fina så fina så fina!!!

Holländska vithättor även kallade Elvisarna. (Det är två hönor på bilden)
Mellans fina flicka S och hennes höns. På den övre bilden sitter Elvisarna och värmer sig framför kaminen .De hade varit ute i regnet och blivit kalla.
På den undre bilden står flicka S och tittar på två Plymouth Rock. Jag fick visa den här bilden för flicka S. Självklart frågade jag henne först. Hönsen har jag inte frågat.

6 kommentarer:

DDT sa...

Åh, jag vill också ha elvisar. Helst nu, men jag gissar att de inte kommer att trivas på kontoret. Alltså måste jag vinna pengar och sluta jobba eller vänta tills jag blir pensionär. Hoppas mest på det första faktiskt.

Aurora sa...

Så fina men är de inte jobbiga? KraM

Knasterfaster sa...

Den det tjockisen: jag tror att hönsen skulle trivas ypperligt på ditt kontor. Om du har en hylla där så skulle de älska att flyga upp i den och lägga ägg bland litteraturen. Du kanske skulle behöva ställa dit en sandlåda så att de har något att sprätta i.
Aurora: nej, de är inte jobbiga men det är klart att det skall städas hos dem ibland.

nillas liv på pinnen sa...

Trodde först att DU hade skaffat höns! Det såg ut som er parkett på bilden.

Inte för att jag har en helt klar bild av hur er parkett ser ut, men jag antar att den ser ut ungefär sådär. Och det hade inte varit så konstigt om ni skaffat höns, ni har ju kaniner.

Knasterfaster sa...

Nilla: det där är furuparkett tror jag. Vi har ek. De där hönsen bor i Skåne. När marsvinen dör kan vi kanske skaffa en höna som sällskap till Zelda. Det tror jag hon skulle tycka om.

Fru Venus sa...

Jag ska helt klart ha höns nu! Tänk, det kunde värma sig framför spisen med Talibanen :-) Men de ser ganska stora ut.....
Har svarat dig hos mig ;-) KRAM!