måndag 16 november 2009

Måndag kväll

Hemsk väder idag. Det har varit som att gå omkring i mjölk (mellan) utomhus. Blött och tjock dimma har det varit. På vägen hem såg jag kön för vaccineringen. Den var lång. Jag tror att den var lika lång eller t.o.m. längre än den kö som brukar vara då de har haft försäljning av begagnade cyklar där, alltså kanske ungefär en sådär 400 - 500 meter. Hoppas kön är kortare på onsdag då jag tänkte att killarna skulle få ta vaccin.

När jag kom hem fick storkillen och lillkillen dela på tårtbiten som var kvar från igår. Det är den biten som ni ser på bilden här. När de åt tårta så skrev jag inlägget om hur jag träffade sambon. Glömde skriva att han faktiskt redan hade spanat in mig dagen innan vi möttes på den där baren. Han tyckte att jag var så snygg och såg så cool ut i min bakoframvända vita keps.  Jag var nysnaggad när jag åkte iväg till Rhodos (klippte mig hos Anna Kokokotos om ni minns henne? Hon var tillsammans med Shaking-Fredrik om ni minns honom?) Jag hade stubb. Var tvungen att ha  kepsen bakofram för att inte bränna nacken tror jag (tyckte nog själv att jag såg lite cool ut också).

3 kommentarer:

Finnpajsaren sa...

Härlig lovestory! Tur att du gick dit.
Men tårtan. Tårtan! Åh vad god den såg ut... *dregglar*

Anonym sa...

Mmmm den var fantastiskt god! Frisk och lite syrlig smak. Jag tror det var fromage. Hade inte kunnat göra en lika god själv.

Malla sa...

Det är inte min design jag håller på med, så du kan vara lugn :)