söndag 30 maj 2010

Det här har jag fått

Jag har fått en puss i bilen, blommor och god grillmiddag av sambon. Av Mellan har jag fått en stor kram och så fick jag veta att han har en blogg och jag fick läsa på den också! Titta här!

Det är fortfarande ljuvligt varmt och skönt ute. Jag sitter på uteplatsen och dricker kaffe och bloggar. Det är lite svårt att se skärmen nu också för att solen lyser så starkt. Det har varit en fantastiskt fin morsdag. Jag har pratat med största i mobilen. Han är framme i Prag nu. Det låter som om han har det väldigt bra. Igår var han i Berlin. Han hade inte handlat kläder för de var lika dyra som hemma. En polo(?)-tröja kostade 700 spänn. Han och kompisen M hade gått på café istället. De hade hunnit fika på tre ställen!

Hur har ni haft det idag då?

10 kommentarer:

Fru Venus sa...

Du ar haft en bra dag ser jag :-) bara det att sambon SER att nån har blommor på en trappa :-D Jag har haft fullt upp med en bakistrött gubbe, en unge i kyrkan och en på hästryggen! Kram!

Tantaluran sa...

Tackar som frågar - min söndag var helt ljuvlig. Vi var ute med båten i helgen och jag vaknade upp till en spegelblank vik med strålande sol!

Fru Venus sa...

Stugorna på Gröna Udden är bra, 50 meter från stranden och ett par minuter från stan! Är du på väg hit så hör av dig, boendet ordnar vi alltid ;-)

Lysande ögonblick! sa...

Åh vad kul att mellan ville visa dig bloggen. underbart. Varje gång du berättar om dina barn och era konversationer så tänker jag alltid att du måsta vara en fantastisk mamma. Jag ville aldrig berätta någonting för min mamma, men önskade alltid att jag kunde. :-)

Tack för att du alltid skriver så fina kommentarer. Du är så fin!!!

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Min sambo lägger ofta märke till sådant som är fint! Min morsdag blev lyckad!
Tantaluran: Låter underbart med en dag till sjös, särskilt som vattnet var spegelblankt. Jag är en riktigt landkrabba men havskajak har jag provat och det tycke jag mycket om!
Fru Venus: Jag och Minsta funderar på att åka till Åland vecka 24!
Alexandra: Mellan och jag har en väldigt fin relation tycker jag. Känns som att vi kan prata om det mesta. Sambon och Mellan kommer inte alls lika bra överens. Tack för ditt beröm. Jag blir så generad och tårögd. KRAM

Mina dagar sa...

Men du, vilken otrolig snygging du har till son!!!!
Och guuuud så kul det var att få läsa hans blogg:D
Du kan väll be honom berätta vad alla dessa tecken betyder efter ett ord! Skulle vara intressant att få lära sig;)
Jag kan typ :) :( :D :O ja a det var dom dé!
Han hade jättemånga som jag som 45 åring inte fattar ett dyft av;) (ska väll vá så också;))
Snäll sambo du har som grillade till dig!
Jag fick många långa rosa rosor:D
Kram av dottern och sambo OCH ett telefonsamtal av 24 åriga sonen (studerar i Lund) trodde aldrig att han skulle komma ihåg MEN tack vare tv4:as morgon program så blev han påmind;)
Sköt om dig!
KRAMAR Eva

Knasterfaster sa...

Eva: Tack, kanske det är därför han är så populär bland tjejerna?! Jag fattar inte heller alla hans tecken så jag ska fråga om han kan lära mig. Men åhh ROSOR, jag blir avundsjuk! 24-åring+tv4 MORGONprogram+söndag=otroligt, tycker jag! (;

Mina dagar sa...

Hihihi.....morgonpigg 24 åring, ja det du! Han studerar ju i Lund och är sååååå otroligt duktig på att "ta det som ett jobb". Han går upp tidigt (?) äter frukost åker till Stadsbiblioteket och sitter där hela dagen och pluggar.
Men så har det också gott jättebra på alla dessa tentor, det betalar sig! Duktiga duktiga son:D
Nu kommer han snart hem OCH då kommer han garanterat sova hela förmiddagen och DET är han värd:)!
Att din son är poppis hos tjejerna är inte konstigt att förstå!!!
Hoppas din tisdag blir bra!!
Kram

Ulrika sa...

En härlig mors dag hoppas jag följts av härliga vanliga dagar!

Din son verkar ju superhärlig ;)

Knasterfaster sa...

Eva: Min äldsta ska ju gå Natur nu på gymnasiet: Jag hoppas att han lägger ned mer tid på läxor än han har gjort hittills. Jag förstår att du är stolt som har en så disciplinerad och duktig son!
Ulrika: Jag hoppas också att de vanliga härliga dagarna kommer att bli många. Det har varit lite för många tunga vanliga dagar nu ett tag. Jag är priviligerad som har en son som faktiskt varken bråkar eller skäms med/för sin mamma...ännu i alla fall.