torsdag 14 oktober 2010

Nä, nu måste jag skriva om något roligt

Helgen som passerade var jag på bloggträff!!! Ursäkta att jag inte skrivit om det tidigare men händelsen hade behov av att sjunka in. Det tog ett tag innan jag fattade vad jag hade varit med om. Det var fantastiskt roligt! Har inte haft så roligt på flera år faktiskt! Fru Venus och hennes man hade ordnat allt så otroligt proffsigt och minnesrikt. Tänk att vi blev hämtade med limousine ifrån båten! Jag kom tvåa i rutschbanetävlingen! I flera år har jag gått omkring och trott att jag inte kan simma men de andra tjejerna berättade för mig att man har gjort om reglerna för det där med simkunnigheten så plötsligt när jag stod där i badhuset så kunde jag simma!!! Helt fantastiskt känsla att kunna simma faktiskt! Jag rusade nästan direkt upp i rutschbanetornet för att svischa ner och pröva min nya färdighet!!! Jag fick bara en liten kallsup (eller om det var välkomstdrinken som jag hickade upp). Kul var det i alla fall! Roligt! Jag vet inte hur mycket det märktes på mig att jag inte är van att umgås så där. Jag var lite rädd att de andra skulle tycka att jag var osocial men det verkade faktiskt inte tycka det. Jag smälte in ganska bra i gänget och gjorde nog inte bort mig allt för mycket. De sa i alla fall att de vill träffa mig igen. Kul!!!

13 kommentarer:

Chrissan sa...

Har hittills bara vart på lyckade bloggträffar.
Hoppas morgondagens blir detsamma.:)

Gafflan sa...

Kul Knaster! Jag vill också träffa dig och alla dom andra, tror jag ska följa med nästa gång :D
Kram

Osloskånskan sa...

VAAAAA'?????

Du? Osocial?

VA'VA'VA'VA'VA'?????!?

(hur lägger man upp en video från youtube?)

nillas liv på pinnen sa...

Det är KLART att de vill träffa dig igen! Varför skulle de INTE vilja det???
Ja, om de vore felskruvade, eller nåt.

ROLIGT, att ni hade så kul!!!

Malla sa...

Haha det låter underbart skoj! :D

Fru Venus sa...

Inte tycka om!? Osocial!!?? Varför filmade vi inte underbara dig!!!??? Nu har vi träffats tre gånger på fem månader ;-) Nattikram!

Knasterfaster sa...

Chrissan: Det kommer att bli skitkul!!!
Gafflan: Det vore hemskt kul om du kom med nästa gång!!!
Oslo: De har nog gjort om reglerna för hur man är när man är social också för den där träffen klarade jag ju galant!
Om du vill klippa in ett youtube-klipp på din blogg så klickar du på knappen "bädda in" och sedan väljer du vilken färg du vill ha på ramen och vilken storlek du vill ha. Sedan kopierar du hela koden som visas i rutan och klistrar in den på din blogg. Voilà! Förhandsgranska först så ser du om du lyckats. Lycka till!
Nilla: Jo, det är KLART att de vill träffa mig igen!!!
Malla: Det var skoj! Jag var den ende som drack öl men det gjorde mig ingenting.
Fru Venus: Nä usch så larvig jag är. Jag är hemskt trevlig och rolig och rar. KRAM

Singelmamman sa...

Japp, det är du. Hemskt trevlig, rolig och rar? det sista där... ja du är men rar!? Det är ju som typ gamla tanter, de är rara. Om de inte är griniga. Nä du är mer action, och full i sjutton och väldigt, väldigt rolig! En jag blir glad av att träffa helt enkelt.

Knasterfaster sa...

Singelmamman: "action och full i sjutton" det ska jag skriva in i mitt CV. :)

Rut-Knut-Tjut sa...

Ni verkar haft en fantastisk helg.

Vet du, jag har inte heller körkort, så det var min man som körde med tom tank med oss som passagerare. Han skulle få traska han med om vi skulle fått soppatorsk. Såklart :)

Lysande ögonblick! sa...

Du gjorde bort dig? Kan jag verkligen inte tänka mig. Det låter verkligen som en fantastisk helg. Fina du, underbart att det blev så lyckat tycker jag. :-)

KRAM!!!

Knasterfaster sa...

R K T: Varffö e di på detta viset? :)
Alexandra: Jag var nog rätt kvinna på rätt plats den här gången. Jag brukar ha en förmåga att hamna i fel sällskap så att allt jag säger missförstås... Det var härligt att vara bland likasinnade!

Shamrock sa...

Jag tycker att du är jättesocial och jag vill gärna träffa dig igen. Jag hade oxå strumporna på hos Fru Venus så jag tror inte att vinintaget påverkar fotvärmen