lördag 30 oktober 2010

Ögonen går i kors och hjärnan med

Minsta ville vara uppe extra länge idag eftersom han har lov. Det fick han. Jag la mig innan honom. Då kom han och la sig bredvid mig. Övertrött och snacksalig. Han bombarderade stackars mig med Bellmanhistorier. Den ena efter den andra. Jag fick in några hummanden så att han trodde att jag lyssnade men jag orkade inte skratta. Nu sover han här bredvid mig. Nu skulle se honom förresten. Han har en halloweenmask på sig. Det ser lite läskigt ut faktiskt men jag vet ju vem som är där under. (Den är i tyg så han kan andas).

Kvällen har gått i letandets tecken. Mellan letade efter internetkabel för han hade glömt nätverkskortet på LAN:et. När han letade och stod i så råkade han dra ur antennkabeln. Sambon satt och tittade på fotbollsmatch. Ni kan gissa hur det lät här hemma då, eller?! Tidigare under kvällen hade sambon också letat efter en sladd som han trodde att jag hade gömt. Jag hade inte gömt den, bara städat undan den till ett bra ställe. Han hittade den exakt där jag hade lagt den. Minsta letade efter en annan halloweenmask än den han har på sig nu. Jag har inte letat. Störstas kompis var här och tappade en nyckel som han letade efter. Den hittade jag när han hade åkt hem. Jo, jag letade också. Jag letade efter en stjärnskruvmejsel.

GOD NATT

5 kommentarer:

Veronica sa...

Haha, det var ett fasligt letande i ert hem. *L* Det är "underbart" när man får skyllen för nå't man inte gjort. Man har väl inte gömt något när det ligger precis där det ska? Eller där jag lagt det? *flinar*

Malla sa...

Haha, vilket letande!

Fru Venus sa...

Jag blev trött bara av att höra om ert letande! Kanske komma hit och leta på vinden? ;-)

Ulrika sa...

Jag har också letat. Men inte hittat så jag väntar med letandet tills jag hittat objektet (oftast då jag letar något annat).
Orkar inte leta mera ;)

Knasterfaster sa...

Veronica: Att leta och inte hitta det man letar efter är så himla jobbigt för det känns som om man inte har gjort någonting alls.
Malla: Fy sjutton för att leta!
Fru Venus: Jag blev trött av att höra dem leta!
Ulrika: Det brukar gå bäst att hitta något om man letar efter något annat. ;)