lördag 28 maj 2011

Plötsligt kom jag på en sak...

jag behöver handla en studentpresent. Någon som vet någon bra blogg som jag kan kika in på och hitta något åt en tjej som tar studenten? Jag tror hon vill ha ett smycke, kanske ett armband.

I morgon är det mors dag och då ska vi fira svärmor som både är mor och har födelsedag samtidigt. Vi har inte handlat någon present till henne ännu men det hinner vi göra imorgon. Hon vill inte ha några presenter och hon har allt hon behöver men något litet inslaget förväntar hon sig nog ändå. Vi ska traditionsenligt gå ut och äta på restaurang. Svärmor betalar restaurangbesöket för hon har Restaurang-chansen-kuponger. Det har inte vi.

Jag blir morsdagsfirad ibland och ibland inte. Förra året blev jag firad minsann. Jag har berättat för Minsta, Största och Sambon att det är morsdag imorgon. Sådant är så lätt att glömma bort. Det kan behövas en liten påminnelse så här dagen innan. Jag har upplyst dem om att min vardagshandväska som jag har haft i ett år nu börjar bli väldigt anskrämlig och sliten. Fodret är trasigt. Allt jag lägger i den försvinner. Jag sa även tydligt och klart att jag behöver en ny handväska. Den ska vara ungefär precis lika stor som den jag har nu och helst ska den rymma en matlåda och lite till. Minns ni förresten väskan?

Firar ni morsdag?

8 kommentarer:

Fru Venus sa...

Japp, vi firar, men den andra söndagen i maj, i år var det den 8 maj. Kolla www.guldviva.ax , där finns fina studenspresenter :-)

Malla sa...

http://carolinessmyckeskrin.se/ där finns fina smycken till bra priser :)

Blåklinten sa...

Wow, vågar du önska dig såna saker. Det skulle aldrig funka här, för vi har alldeles för olika smak. Vi firar också svärmor, själv brukar det bli en blomma bara för att mannen köper en till sin mamma, men nu är han bortrest, så det ser mörkt ut.
Grabben fyllde nyss arton förresten och då fick han presentkort på Ticnet, det tyckte han var jättebra eftersom det är en massa konserter på sommaren som han vill gå på, annars vet jag inte det är svårt det där.

4U2 sa...

Hoppas de minns! :)

Osloskånskan sa...

Jag firar min mamma. I lilla familjen här köper vi en blomma, och så skickar sonen kort.

Hoppas du hittar/får en fin väska i år.

Singelmamman sa...

Ja, jag fixar present från mig och mina systrar och så åker jag till vår mamma. (Det är bara jag som bor i samma stad som hon) I år har jag köpt ett presentkort på en fisk-delikatess. De har även färdigrätter. Och så får hon en solros. Jag önskar mig lite mer samvaro av mina tonåringar, så jag tror att jag och yngsta ska äta frukost ihop imorgon, och eventuellt är även äldsta hemma till middagen. Men det vet jag inte.

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Väldigt fina saker på Gullviva men lite för dyra.
Malla: Jag hittade ett fint armband med turkosa stenar hos Caroline. Jag valde att skriva "Pisces natare oportet" på ringen som var på armbandet. Det är latin och betyder Fiskar kan simma.
Monica: Min Sambo har bättre smak än mig så jag vågar lita på honom. Minsta är också väldigt duktig på att vara smakråd. Bra tips det där med Ticnet - det ska jag komma ihåg.
4U2: Hoppas kan man alltid göra!
Osloskånskan: Största hjälpte mig att välja ett armband till mig själv i Carolines smyckesskrin. Får jag inget annat så får det vara min morsdagspresent. Väskan kan jag köpa själv.
Singelmamman: Vilken bra present med ett presentkort på en Fiskdelikatess! Tror du får en trevlig samvaro med din dotter under frukosten imorgon. :)

SussiLibySweden sa...

Du kan komma till oss, vi har fått hem jätte fina smycken som psasar bra som studentpresent. Dom är bra i priset också.
Susanne
vi har öppet både tisd, onsd, torsd 11-20.00
Välkommen