torsdag 29 juli 2010

Otursförföljd - drabbar sådant här bara mig?!

Jag vet inte riktigt vad jag ska börja med. Jag kan börja med att berätta att jag alltid väljer fel kassa då jag handlar. Det är alltid något strul. Igår skulle jag t.ex. handla en leksak till Minsta på en leksaksaffär här i stan. Hittade det jag skulle ha direkt när jag kom in i affären. Stegade fram mot kassan. Det var ingen kö. Killen i kassan slog in varan och jag valde att betala kontant. Det kostade 40 kronor och jag betalade med en 100 lapp. Då gick inte kassalådan att få upp!? Vad gör jag för fel?! Jag fick kalla på Sambon. Han hade som tur var 40 kronor i kontanter.

 Jag är ju på jakt efter en väska. I maj/juni någon gång så såg jag en snygg väska på Accent. Jag tyckte att den var för dyr då. Idag var jag inne på nätet och tittade på Accents väskor. Då hittade jag en annan väska där som jag tyckte verkade vara den PERFEKTA väskan. Den var lite dyr men jag tänkte att eftersom jag inte köper väskor så ofta som jag förstår att andra kvinnor gör så skulle jag kunna unna mig en dyr.

VÄSKAN
Efter jobbet var jag hos frissan och sedan småsprang jag till Accent i ösregnet. Jag kollar efter MIN väska. Det står en tjej och håller i precis en sådan som jag vill ha! Åh, men då finns den ju i alla fall! Jag letade och letade men jag hittade inga fler av samma sort! Tjejen som har MIN väska har gått till kassan för att betala den. Jag hör hur de beundrar den. De berömmer den perfekta formen och det praktiska med två remmar för att inte tala om vilken bra storlek det är på väskan. Priset är ju rent av otroligt för en så fin skinnväska. HALVA REAPRISET!!! Jag hör kassörskan säga att de endast fått in två sådana skinnväskor till försäljning på rean. De enda skinnväskorna överhuvudtaget på rean faktiskt! Den andra väskan var redan såld. Tjejen har haft en otroligt tur !

Men jag då?!? Jag stod där och bara kände hur orättvist och hemskt allting var. Varför? På rean dessutom! Jag sprang till nästa Accent för och se om väskan fanns kvar där men det gjorde den så klart inte... Sambon har faktiskt skjutsat mig till ett tredje Accent nu ikväll men de var slut där med. Nu är jag LEDSEN.

Jag köpte en blå skål på stan. Det var det enda jag köpte. Den gick i femtielvatusenhundra bitar när jag kom hem. Tur att den endast hade kostat 80 kr. Förresten så tog jag fel buss när jag skulle hem också. Det ösregnade ju och jag tänkte lite fel. Namnet på min stadsdel stod nämligen på bussen men jag kan inte åka med den i alla fall. Det tog en stund innan  jag kom på att jag var på fel buss. Jag gick av och väntade in rätt buss. Det ösregnade fortfarande. Min drömväska såg ut som den på bilden fast den var svart.

10 kommentarer:

Pinglan sa...

Din stackare!! Hoppas morgondagen blir bättre!!

Jenny sa...

Det är verkar vara en jäveldag. Vad ont har du gjort???

Malla sa...

men! jag lovar att kolla efter väskan åt dig!!

Malla sa...

och tusen tusen tusen 100 ggr tack för paketet! jag blev jätteglad - fabbe kommer bli jätteglad, han är dock hon sin pappa nu!
Kramar i massor!

Ting sa...

Men gud.
Alltså.
Ursäkta.
Men vid den blå skålen började jag fnittra.
Stackars dig.
På riktigt.
Men det var lite kul...

Fru Venus sa...

Det kommer bättre dagar, jag lovar ;-) Kram!

Maj Korner sa...

Tur att det är en ny dag imorrn, hörru.

Maj Korner sa...

Och nej, du har ingen ordverifiering inställd. :-)

Knasterfaster sa...

Melinda: Ännu så länge har det gått bra! ;)
Krakelsprakel: Jag har ingen aning!
Malla: Åh, hoppas hoppas!
Malla: Det var så lite så.
Ting: Jag skrattar också. ;)
Fru Venus: Tack!
Maj: Ja, jisses. Nu är det redan en ny dag!
Maj: Så skönt då!

Ulrika sa...

Det vänder snart så att turen ler mot dig, hoppas jag.

Himla irriteradne när man ser något man vill ha jättemycket och missar det.
Lycka till att hitta väskan, kanske med någon bloggares hjälp!