lördag 31 juli 2010

När jag tycker att något är billigt då säger jag spänn och när jag tycker att något är dyrt så säger jag kronor. Det är Sambon som har noterat det. I alla fall så köpte jag en ny väska för 100 spänn häromdagen. Den är svart och i tyg. Jag köpte den i väntan på DEN PERFEKTA VÄSKAN. Det har visat sig att den här nya axelremsväskan är ganska bra. Nästan perfekt faktiskt. Den har flera små praktiska fack inuti för mobil, passerkort m.m. Den har ett fack för plånboken på baksidan precis som jag vill ha. Lagom stor. Jag är riktigt nöjd med den.

Jag har inga planer för idag. Sambon har huvudvärk och ska iväg och vindsurfa strax. Tonåringarna har haft en kompis här och varit vakna hela natten så de lär väl sova hela dagen. Minsta var vaken länge igår och sov till kl. 10. Jag ska tvätta och städa.

Kl. 18 ska vi äta middag på restaurang tillsammans med svärmor. Hon har ett häfte Restaurangchansen som snart går ut och har beställt bord på en restaurang som heter Bryléns. Har ingen aning om vad det är för ett ställe. Hoppas det är bra. Svärmor tycker att jag är tjock. Hon säger inte att jag är tjock. Hon säger att min mamma var tjock och att jag får passa mig... Jag minns inte alls min mamma som tjock. Förut när jag var smal så sa hon "ät mer du som är så mager".

Nu i augusti vill sambon åka på något som heter Propaganda i Stockholm. Jag ska googla det nu för att se vad det är för något.

5 kommentarer:

Malla sa...

meh! jag tycker hon ska vara nöjd med dig precis som du är! ska hon bjuda på maten? (ta ngt dyrt ;))

Fru Venus sa...

Fy fan vad jag hatar sådana kommentarer som "din mamma var tjock, passa dig"! Jävla kärring! Beställ revbensspjäll ikväll och kör ner ett i halsen på henne, på tvären!! Du är inte tjock!! Hälsa minsta att han var jättegullig som tyckte att jag inte liknar min profilbild :-) men, JAG är tjock, och ska försöka göra nåt åt det. Sen. Ha en bra dag raring, KRAM!

Rut-Knut-Tjut sa...

Men vilken svärmor! Håller med Malla, ta det dyraste (och fetaste) på menyn och riktigt vräk i dig.

Jag har hittat en väska i tyg för 749 kronor, min man tuppade nästan av när jag sa att jag ville ha den. Han förstår inte sånt han.

Finnpajsaren sa...

Väskor har jag minst hundra ligger i en hög på golvet i garderoben. Ingen är just den där perfekta än så länge... ;-)

Jag kan också tänka mig att åka på propaganda (googlade) och se Robyn :-D

*läser ikapp*

Knasterfaster sa...

Malla: Man får inte ta vad man vill när man har ett sådant där häfte. Hoppas det är något gott. Då ska jag äta mycket!
Fru Venus: Minsta och jag tycker om dig precis som du är! Mamma var inte tjock. Sjukdomen gjorde henne stor. När hon dog var hon väldigt mager.
Rut-Knut-Tjut: Min Sambon förstår sådant. Det är jag glad för. Hoppas de rear din väska. 749 kronor var väl inte så mycket att tuppa av för. Han skulle bara veta vilka dyra väskor det finns! (;
Finnpajsaren: Oj,jag har ju glömt att googla Propaganda. Sambon bad mig göra det. Skönt att du är hemma igen nu när O-ringarna har åkt.