tisdag 20 juli 2010

Ahhh äntligen ensam hemma!

Helt ensam hemma! Så underbart!!! Killarna har cyklat till äventyrsgolfen.

Nästan lika tråkigt på jobbet idag. Pratade med sommarstäderskan. Hon visade sig vara en väldigt trevlig tjej. Vi pratade om allt möjligt en stund. Roligt! Hoppas jag träffar henne imorgon också.

Jag lyssnade på sommarprataren i radion och somnade nästan.

Det kanske är bra att jag har så lite att göra nu när jag äter så lite.  Jag äter sådana där bantnings-bars och yoghurt till lunch. Jag tycker att jag är precis lika hungrig som jag brukar vara när jag kommer hem. Det är jobbigt att komma hem och vara hungrig och trött när Sambon är tröttare. Han har hållit på och sågat lister hela dagen.

Jag tog en massa kort på vår trädgård när jag kom hem som jag tänkte att ni skulle få se nu men Sambon tog med sig kameran till golfen. Jag hade inte hunnit ladda över bilderna till min dator. Ni får se dem sedan. Det var inga fina bilder så det är inget ni behöver se fram emot.

När jag kom hem så stod Minsta ute och målade en stav med guldfärg. (Det är något han har byggt - vet inte vad han ska ha den till). Jag sa "Hej hur är det? Har du haft det bra idag?" Han sa "Bra. Gurra är här. Han är inne i mitt rum. Han klarar sig så bra själv". Gurra är Minstas bästis. De är lika gamla. Skönt att Gurra klarar sig så bra själv tycker jag. Hihi. Gurra cyklade med för att äventyrsgolfa förresten. Största och Mellan mutade jag med en 100-lapp till glass för att de skulle följa med. (Jag hade inte mindre än 100 kr i plånboken).

Nu tror jag att jag ska ta en kopp te.

3 kommentarer:

Gafflan sa...

Ahhhh egentid är så underbart skönt att det nästan gör ont! Är man till på köpet slö så är det ännu bättre att få sitt i lugn och ro och njuta att sitt te eller kaffe :D
Kramar.

Fru Venus sa...

När jag vinner på Lotto ska jag köpa en tre veckors resa till mannen och barnen och skicka bort dom så att jag får vara ENSAM!!

Malla sa...

så skönt att vara själv en stund :)