onsdag 28 juli 2010

Ska strax cykla iväg

Har just duschat. Vi har bara en dusch här i huset. Jag vill väldigt gärna att vi skaffar en till. Det är ALLTID  kö på morgonen när alla skall in i badrummet. Sambon säger att det inte är något problem. Han har inte märkt av någon köbildningen. MEN det är JU för ATT han går in FÖRST!!! Ibland hoppar jag över att duscha på morgonen eftersom jag inte hinner. Det tycker sambon bara är dålig planering från min sida. Jag kan ju gå upp lite tidigare då tycker han.

Nu lite mera gnäll. Orkar ni?
Just nu arbetar jag tillsammans med en arb.kamrat. Vi kan kalla henne O fast det heter hon inte. O är otroligt smal. Anorektisk. Uppskattningsvis väger hon kring 45 kg. Jag tror att hon är så smal pga av snålhet. "Hon är så snål att hon skriker när hon skiter" som min morbror skulle ha sagt. Hon har inte samma humor som jag heller. Vi fikar och lunchar tillsammans om dagarna. I fyra veckor är det bara hon och jag. Hon har ingen humor. (Ooops det hade jag viss redan skrivit en gång). Jo lite humor har hon kanske men vi skrattar inte åt samma saker. Har helt olika åsikter om sommarpratarna t..ex. (Jag lyssnar på sommarpratarna när jag "sorterar avlidna"). Det är svårt att hitta samtalsämnen. Tråkigt.
Nu vet ni hur jag har det. Nästan inget att göra på jobbet och dessutom en tråkig arb.kamrat.

Igår kväll var nästan hela familjen ute på en cykeltur. Först tittade vi på orienterare. Det tyckte vi inte var så kul. De bara sprang. Sedan hittade vi en jättemysig tillfällig restaurang mitt i skogen. Där åt vi grilltallrik med en massa gott! Där fanns en scen också där det var några killar som uppträdde med bra musik!!!

Nä, nu måste jag sticka. Jag kommer att komma lite sent men jag kommer att gå tidigare ändå för jag har ärenden på stan (HM).

7 kommentarer:

Malla sa...

Knaster! Jag hoppas du ser mitt mail eller denna kommentar innan du åker till stan!
Skrytmorsan har köpt en skjorta åt mig, hon hittade en i Umeå.

Gafflan sa...

Det är ok att gnälla :D

Knasterfaster sa...

Malla: Skjortan som jag köpte har jag skickat till Jönköping. Den var verkligen snygg och supermjuk!
Gafflan: Tack för att du skriver att det ok. Känns som om jag fastnat i ett gnällbälte...

Fru Venus sa...

Gnäll på du ;-) Jag önskar vi skulle jobba ihop ;-D Kram

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Ja, vi har ju våra planer. ;)

Mina dagar sa...

Blääää...för "energitjuvar"!!!!!
Försök att stå ut! Tiden går fort och snart är det förmodligen några till där på jobbet som det går att prata med:)
Mysigt att vara ute på en cykeltur. Det är något speciellt med att cykla men känner sig så fri på något sätt!
I går fick dottern sitta på pakethållaren när vi lånade en gammal militär cykel och gav oss i väg för att titta på Ingemar Bergmans grav på Fårö. Åååå...vad hon velat att det var längre dit och tillbaka;)
Hoppas att du hittade nått fina på HM!
Kramar Eva

Lysande ögonblick! sa...

Säger som Fru Venus. Man får gnälla lite. Och jag önskar också att vi jobbade ihop. Tror minsann vi hade haft kul! :-) KRAM