onsdag 21 juli 2010

Snälla, snälla, snälla

Nu åker jag strax till jobbet. Jag fick just en idé. Ni kan väl skriva en massa kommentarer på det här inlägget idag. Ni får skriva hur många ni vill. Jag kan läsa era kommentarer på jobbet nämligen och då har jag ju något att göra idag. Ni kan skriva om vad som helst. Vad ni har gjort i sommar, om ni älskar eller hatar barn, om ni är rädda för varg/björn eller om det är någon särskild blomma som ni älskar. Sätt igång och skriv!

Kram till er allesammans!!!

17 kommentarer:

Malla sa...

Hellu Knaster!
Jag gillar faktiskt inte alla barn måste jag säga. Jag avskyr att vara barnvakt så är det väldigt sällan. Hade kunnat jobba på dagis nu men jag fixar inte att hänga med andras ungar hela dagarna så därför gör jag inte det. Många är små, söta och snälla men ja, det räcker med mina egna. Vi kommer inte att skaffa fler.
Jag är inte ett big fan av djur heller. Leon vill ha en hund och jag har sagt att det kan han skaffa då han kan sköta all rastning själv för jag vill inte göra det. Jag är lite allergisk mot en del hundar också. Är även allergisk mot pollen, äpplen, päron, aprikoser, persikor, plommon, mango (lite) och säkert ngt mer som jag glömt bort. Lite irriterande att alla goa frukter försvann där.
Ibland tar jag en tugga äpple ändå men det får jag bittert ångra då det kliar i halsen i flera timmar, läpparna sväller och jag går och kliar mig hela tiden.
Vad mer ska jag berätta?
Jag har 1 helsyster, 3 halvsyskon, 2 styvsystrar.
Min mamma och pappa separerade då jag var skitliten. Det var nog lika bra för de bara bråkade hela tiden.
Jag var lätad att jag fick kejsarsnitt med Nellie för förlossningen med Fabbe var väldigt väldigt lång - 17 dagar över tiden och sen ett dygn på förlossningen. Men efter snittet kan jag säga att det hade varit bättre med en normal förlossning. Aj!
Idag ska jag spackla. Nästan alla gipsskivor sitter där de ska i tv-rummet nu. Jag är less på att vi inte kan röra oss fritt i huset - allt är huller om buller och det är trångt, går inte att ha det städat och fint osv.

Leon är på jobbet. Fabbe sover. Nellie leker. Jag sitter här.
Tror jag ska försöka få Fabbe att baka muffins med mig idag, vi bakar inte så ofta och jag har köpt nya fina muffinsformar på Dollarstore. Kanske blir pannkaka av allt men det gör inget.

Din semester har gått oerhört fort! Jag blev helt paff när du skrev att du skulle jobba igen. Leon har 2 veckor till efter att han jobbar denna vecka.
På de 2 veckorna SKA vi bli klara med tv-rummet. Det kommer bli jag som ska tapetsera. Köpte en rulle eller 2 extra ifall jag klantar mig. Men det ska nog gå bra.

Jag tror att jag ska göra lövbiff till middag idag, vad ska du/ni laga?
Nu slutar jag, men jag kanske kommer tillbaka senare och skriver ngt!

Hoppas du får en bra dag på jobbet! Kram

Shamrock sa...

Tråkigt att inte ha något att göra. Själv ska jag snart äta frukost. Vad äter du? Själv tänkte jag äta barnfrukost dvs oboy och macka. Dottern ska till Gröna Lund och vill ta kofta med sig till kvällen. Jag säger att det nog inte behövs, det är strålande sol och nästan 30 grader varmt. Det lär ju inte bli frostgrader ikväll... Nej nu får du ta och jobba lite - ha det

Fru Venus sa...

Vi sover jättelånga nätter här på stugan, mannen och jag. Vi äter mycket också... Apropå äta, vi glömde en sak när du var är, Ålands Specialosten!! Ska skicka sen när det blir svalare :-)

Fru Venus sa...

Igår började jag läsa en ny bok av en av mina absoluta favoritförfattare....nu vill jag bara läsa, läsa, läsa! Ska "presentera" honom sen :-)

Chrissan sa...

Jag var nära att skjuta en hund för en kvart sen. Inte för jag har något att skjuta med men ändå. Det är fan inte kul att vakna kl 9 av att en liten hund bjäbbar utanför huset...speciellt inte om man la sig kl 3 inatt efter en partykväll.;)
Hoppas du får en bra dag på jobbet.
Själv ska jag tvätta och packa inför vår roadtrip som startar imorgon.:)

regnnatt sa...

Din blogg är jätterolig =D. Jag har ordtorka men ska se om jag kommer på en massa nonsens kommentarer. Eller en till iaf... För jag är ledig!!!!! Usch, blev du avundsjuk nu? Inte meningen jag lovar. Men jag njuter av sommaren. Och det är fortfarande så varmt här. Och nu ska jag dricka kaffe. Hoppas många skriver till dig :)

Alexandra sa...

Hej fina! Sitter på min balkong och dricker kaffe. Under varma dagar som dessa är balkongen vår räddning. Det är inte alltid lätt att bo två vuxna personer på 38 kvm. Men mysigt. :-)

Jag har skrivit en lång att göra lista och måste börja beta av den. Men egentligen vill jag inget annat än sitta kvar här och njuta. Pilla i naveln. Läsa en bok. Är inne i en period då jag vill skriva mycket. Har ett par tankar till några artiklar. Har några krönikor som vore kul att skriva. Vet inte vad jag ska göra med dem. Men det är skönt på själen att sätta ord på känslor. Eller hur?

Önskar dig en alldeles fantastisk dag. KRAM

Carola sa...

här är det superblåsigt idag så jag kan inte fara ut å cykla, dessutom så ser det ut att kunna börja regna när som helst å inte komme Tour de France på TV heller för de har vilodag så jag får roa mig med att städa... ha en fin dag på jobbet!

Madlar sa...

Idag blev det rester till lunch, stekta makaroner o några skrämda köttbullar.

Madlar sa...

Jajamen, nu blir det utflykt till staden med dramatiserad stadsvandring.Avslutar med glass i hamnen.

Madlar sa...

Hmmm....om jag skulle handla efteråt? Improvisera eller skriva inköpslista, det är dagens stora dilemma.

Madlar sa...

Jobba? När man kan vara ledig ;)

Madlar sa...

Glöm inte dagens Sommarpratare, folkets val.

regnnatt sa...

Du har nog jättemycket att göra på jobb idag ;))

Knasterfaster sa...

Malla: Tack! Jag ÄLSKAR dig!
Shamrock: Jag är urdålig på frukostar. I morse drack jag en kopp kaffe och åt en dubbelmacka med lättmargarin. Kofta blir definitivt för varmt ikväll.
Fru Venus: Osten!!! Ja, den glömde vi ju! Mmmm, ser fram emot den. Det är så härligt när man hittar en favoritförfattare. Min heter Haruki Murakami.
Chrissan: Tur du inte hade något att skjuta med! Förstår att du blev irri när du somnat så sent. Ha det så bra på roadtrippen! Kram.
Regnnatt: Kul att du tycker att jag är rolig! Det är roligt att vara kul! Jag är inte alls avundsjuk på er som är lediga. Jag har ju värsta slappartiden på jobbet ju. (;
Alexandra: Hej du fina tillbaka! När värsta förälskelsen har lagt sig så behöver ni nog mer än 38 kvm...eller inte. Lycka till med livet,kärleken och texterna!
Carola: Var bor du? Var blåser det så? Sambon vill vindsurfa!
Madlar x 5: Åh, tack för dina svar! Jag blir rörd. Är dessa svar till mig? Tack för tips om sommarpratare. Hon var ju suverän!
Regnnatt: Nej jag hade inte mycket att göra idag heller. Suck.

Finnpajsaren sa...

Oj då. Jag har inte surfar runt idag. Men vilken tur att alla andra backat upp dig :) nu är jag fem mil söder om Örebro hos mamma. Veran har varit här en natt redan. Hon önskade att jag också skulle sova över en natt. Inte mig emot! Skönt hos mamma o pappa. Jag hoppas vi kan ses i september när allt rullat igång igen. Kram!

Knasterfaster sa...

Finnpajsaren: Viss är de härliga alla våra bloggvänner!? Förstår att du också vill stanna hos mamma och pappa. Det låter skönt. Boka in mig en torsdag i september. Jag slutar kl. 13 just på torsdagar. Ses.