lördag 31 juli 2010

Nu har vi varit på restaurang Byblos. det var ett riktigt bra ställe. Vi kom tidigt så det var ganska tomt först. Personalen var trevlig. Det är Marilyn Monroe på tapeten och på tavlan. Jag åt hamburgare. Jag tog förrätt också. Fyra små piroger. Till det drack jag cider.

Vi hade inte träffat svärmor sedan vi var i Skåne. En sak som vi berättade för henne har jag nog glömt att berätta för er. En riktigt otäck sak. Håll i er! Vi hade hämtat Mellan hos sin kompis i Svedala sent på kvällen. Det var skymning. När vi passerat skylten för Yngsjö. Har ni sett serien "Skånska mord" så kanske ni minns Yngsjö-mordet. Googla på det annars. I alla fall, när vi precis passerat skylten Yngsjö så dyker det upp en figur vid vägkanten. (Jag har nog skrivit om det här, eller?).  Det var en man. Han hade bar överkropp och var huvudlös!!! Både jag, Sambon och Största såg honom och alla tre såg att han var huvudlös!!! Jag såg dessutom att  han bar en trälåda under armen. En kista? Brrr. Jag brukar inte vara mörkrädd men då blev jag det.

6 kommentarer:

Shamrock sa...

Ni måste ha sett ett annat spöke för mannen som begick Yngsjömordet blev aldrig av med huvudet. Han fick straffarbete, det var hans mamma som halshöggs. Ni måste ha sett något annat okänt spöke från trakten... Men usch jag skulle skitit (förlåt språket) på mig om jag såg det ni såg - speciellt om vi var fler som såg samma sak.

Pinglan sa...

Oj.. Vad spännande ändå att ni såg ett spöke. Men jag skulle som ni bli helt sjukt rädda om jag hade mött honom!

Malla sa...

usch det där låter rysligt...:S

Fru Venus sa...

Alltså, sover du och det här är en mardröm?? Ja, med undantag för hamburgaren då.

nillas liv på pinnen sa...

Jag tycker inte huvudlösa är så läskiga, så jag blir inte speciellt rädd när jag ser dem. Jag känner mer typ: Men va fan, gå och sätt på dig huvudet så man ser hur du ser ut!

Knasterfaster sa...

Shamrock: Det var riktigt kusligt.
Melinda: Jag tror inte ens på spöken men vad kan det annars ha varit?
Malla: Ja. :S
Fru Venus: Jag var klarvaken när jag såg spöket.
Nilla: Jaha är det så spöken ska tas!? Du är så klok så klok.