måndag 19 juli 2010

Sommarmåndag

Det är SÅ tråkigt på jobbet. Det finns INGET att göra. Om ni fått anonyma kommentarer idag så är de ifrån mig. Kl. 16.20 gav jag upp och åkte hem.

Vad vill ni att jag ska skriva om?

9 kommentarer:

Fru Venus sa...

Inget att göra? Borde vi/jag skaffa den där lilla bandspelaren så att jag kan börja läsa in...? ;-) Skriv vad för knasigt som helst :-)) Kram

Madlar sa...

Hahaha, känner igen det. Jobbar med olika projekt vilket är helt hopplöst under sommaren. Alla jag behöver ha kontakt med eller samarbetar med är ju lediga. Nej, det är perfekt att ta långledigt.

Shamrock sa...

Du får väl pilla dig i naveln och filosofera över livet i allmänhet och ditt liv i synnerhet...

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Ja just det bandspelaren!!! Jag kommer inte ens på något knasigt att skriva om. Tänkte skriva ett inlägg om rädsla men det blev inte så.
Madlar: När det inte finns något att göra på jobbet så borde man kunna få åka hem med bibehållen lön tycker jag. Inte kul att bara sitta av tiden. ):
Shamrock: Det ska jag göra imorgon. Kanske jag tar med mig en bra bok att läsa. Den där du läser just nu har jag läst. Den var kul tycker jag!

Malla sa...

visa bilder från ditt hem eller er trädgård! :)

Alexandra sa...

Heeej! Hm...jag gillar alltid när du skriver om dina äventyr med barnen. Och din man. Och, ah jag gillar allt du skriver om.

Kan du inte åka hem från jobbet tidigare? Känns onödigt att du sitter där och pillar dig naveln? Om jag vore chef så skulle jag låta alla anställda vara hemma om det inte fanns något att göra under vissa veckor. haha, kanske därför jag inte är chef?!

Kram!

Alexandra sa...

Och förresten, har du läst Mia Skäringers bok "Kåt och hur helig som helst". Ett tips! Rolig som tusan.

Mina dagar sa...

Hoppas det känns bättre i dag!
Kramar Eva

Knasterfaster sa...

Malla: Jag har tagit bilder av min trädgård. Du får se den sedan.
Alexandra: Heeej! Jag skulle kunna smita hem. Ingen skulle märka något men jag vågar ändå inte. Boken heter viss "Dyngkåt...osv" Jag har inte läst den. Måste försöka få tag i den.
Eva: Det känns lite bättre idag faktiskt. Tack!