måndag 26 juli 2010

Strängt upptagen

Jag har inte varit strängt upptagen med något annat ikväll, såsom städning t.ex. Jag har bara inte haft lust att blogga. Jag har letat efter en sprutlackerare och så har jag letat efter någon som syr snygga väskor. Men jag hittade varken det ena eller det andra på nätet. UlrikaSyr har sytt en snygg väska en gång. Det är precis en sådan jag är på jakt efter.

Det gick väldigt bra för barnvakten Mellan idag på hans första "arbetsdag". Jag ringde hem kl. 11 och det var Minsta som svarade. Han hade blivit väckt och fått frukost av Mellan. Minsta har läst 3 sidor högt ur en bok för Mellan. Han har fått som "sommarläxa" utav mig att läsa  minst 15 minuter om dagen. Största kom hem med lunch till dem från Rosalis. Mellan hade sagt åt Minsta att duka av bordet efter lunchen och Minsta hade t.om. ställt in disken i diskmaskinen (otur bara att det var ren disk i den men det sa jag inget om till minsta).

6 kommentarer:

Jesse-Paloma sa...

jag har en kompis som är lackerare.. airbrush,

www.freehand.se

Knasterfaster sa...

Jesse: Det var inte en sådan lackerare jag sökte men tack ändå för tipset! Det var roligt att titta på hans arbeten. Jag tyckte mest om målvaktshjälmarna!

Malla sa...

Dom sköter sig bra pojkarna :)
hoppas du får tag i det du söker!

Jenny sa...

Sånna duttiga duttar!
När barnen liksom kan ta hand om varandra. Det känns som om jag har en bit dit. Men. Snart nog. För tiden går ändå så rasande fort att man inte hänger med ändå.

Malla sa...

tack snällaste du! om du ids och orkar efter jobbet får du gärna kika på ert HM :)

Jesse-Paloma sa...

Okey =) Ja han är duktig på det han gör =) Hoppas du hittar rätt lackerare :P