söndag 25 juli 2010

Nu är det skönt och mysigt igen

Har varit uppe och ätit frukost, läst morgontidningen och lagt mer regnskydd över marsvinsburarna. Nu ligger jag under duntäcket igen. Jag tycker synd om O-ringarna. Sambon tycker inte synd om dem. Han tror att de älskar oväder och att de vill ha strapatser så att de har något att snacka om sedan. "Minns ni O-ringen i Örebro då det regnade 70 mm på två timmar?". Så tror han att de vill kunna säga sedan. Hoppas sambon har rätt.

Skönt att ligga här i värmen i alla fall och känna att det är ok. Vi hade tänkt ta en sväng till O-ringenbyn för att titta hur det ser ut där. Om det slutar regna så kanske vi gör det.

Ikväll slutar sambons semesterveckor så imorgon är vi tre stycken som ska åka och jobba. Mellan ska sommarjobba som barnvakt åt  Minsta här hemma. Sambon är tveksam till att Mellan klarar av det. Jag tror att det går bra. Jag ska göra ett schema och så ska vi ha ett avtal om vad som ingår i jobbet. Lönen har vi redan kommit överens om. Sköter han inte jobbet så får han ingen lön.

Nu ska vi gå upp.

3 kommentarer:

Malla sa...

det lät mysigt. här ligger Fabbe och tjuter i högan sky eftersom hans dataspel inte fungerar. Be om hjälp kan man tydligen inte göra. Nu har han fått dataförbud. Nellie vaknade precis och ligger ute och tjuter. Jag har skickat ner Leon för att ta hand om henne.
Ibland blir jag så jävla less. LESS!!!

Rut-Knut-Tjut sa...

Det är mysigt med regn när man är inomhus. Kanske inte i orienteringsskogen.

Spännande jobb för Mellan, kommer nog gå utmärkt bra. Kommer ihåg när jag fick samma ansvar för min lillasyster, jag gick verkligen in i rollen då :)

Shamrock sa...

Min yngsta fick lön i juni men inte juli. Hon var lite sur men hade inte gjort det som ingick i avtalet. Jag tror nog att Mellan kommer att klara det.

Kanske ska skicka Hultsfredsdeltagarna till O-ringenbyn. Det brukar ju vara regn och lervälling på rockfestivalerna och nu blev det ju inget Hultsfred i år