måndag 12 juli 2010

Svåra saker

Eftersom jag inte hade tvättat på länge så blev det lite halvt panik i morse då jag inte hittade något att sätta på mig som inte var ûbervarmt. Det fick bli linne på linne. Ett vitt linne under och ett grått linne över. Till det ett par vita 3/4-dels byxor. Ganska snyggt. Ingen bh under. Alla två (båda bh:arna) låg i tvätten och så tyckte jag att det skulle bli alldeles för varmt med ytterligare ett plagg på överkroppen. Jag har ju en väldigt liten byst så jag behöver liksom inte stödet som de ger. Jag brukar mest ha bh-linnen. Jag tänkte inte på vårtorna. Inte då i alla fall. På jobbet måste jag ha rock eller bussarong på mig. Det var när jag cyklade hem som jag kom på en sak som är svår. Nämligen att om man tänker på att man inte vill att bröstvårtorna skall synas genom två lager tyg så blir liksom brösten glada för att man tänker på dem och de vill liksom visa upp sig. När man tänker på dem så syns de alltså ännu mera. Så är mina i alla fall. Svårt att tänka på att inte tänka på dem. Jag stannade ingenstans på vägen hem idag. Cyklade direkt hem.
Vad tänker ni på i värmen då?

7 kommentarer:

Rut-Knut-Tjut sa...

Ja så är det, du har så rätt. Jag tänker inte alls i värmen. Vet inte vilken dag det är, vad jag ska göra imorgon eller knappt vad jag heter. Härligt med sommar och värme.

Gafflan sa...

Haha...
Att vara behålös funkar inte på mig för då känns det som om jag har tufsenufsingarna i armhålorna. så jag vet inte vad jag skulle tänkt på så där på hemvägen faktiskt ;DD

Fru Venus sa...

Havet vid stugan :-) Det KALLA havet!

Shamrock sa...

Sätt plåster eller tejp på dem så syns de inte genom tyget. Vågar inte tänka på hur det känns att ta bort det sen - men den som vill vara fin får lida pin.

Knasterfaster sa...

Rut-Knut-Tjut: Jag skall sluta tänka jag med. ;)
Gafflan: Oj kan tuffsenuffsingarna hamna i brösthålorna?! Byglarna till mina bygelbhar brukar hamna där och det gör ont! );
Fru Venus: Iiiiih så kallt!
Shamrock: Du är ju så allmänbildad! Det hade jag inte en tanke på att göra. Jag har lagt fram Bamse-plåster till imorgon. Då kanske jag t.o.m bara behöver ha ett linne!

Mina dagar sa...

Äh...lek att det är på Flower/Power tiden och låt allt synas och njuuuut;)

Knasterfaster sa...

Mina dagar: Ja, gör jag så (låter allt synas) så kanske jag får njuta av min sista dag på jobbet! ;)