tisdag 13 juli 2010

Vems saker är det här?

Jag har trott att jag inte gillar rosa. Men nu börjar jag bli misstänksam. Igår kom min morgonrock som jag nätshoppat på Lare dote. Jag fick en liten färgchock när jag packade upp den. Jag funderade lite över färgen när jag gjorde min beställning. "Rosenträ" vad kan det vara för färg undrade jag. På bilden såg den ut att vara lite beige (min dator återger inte färger så bra) och det tyckte jag såg snyggt ut. Trä är ju oftast brunt eller beige, trodde jag. Rosen-trä betyder att den är rosa. Finns det rosa trä? Jag ville skicka tillbaka morgonrocken men sambon tyckte att jag var fin i den. "Du ser ut som en liten gris" sa han så jag behöll den.

Jag har fler saker som är rosa. Titta här:
Gummistövlar med rosa foder och rosa snören. Blus med rosa mönster. Rosa disktrasa. Badhandduk med rosa mönster. Rosa anteckningsblock. Rosa tandborste. Rosa deo. Rosa underkjol i en kjol. Rosa duschcremeflaska. Rosa doftspray. Rosa flytande tvål. Flourtabletter i burk med rosa på. Rosa flytmadrass. Rosa klänning. Rosa morgonrock. 

4 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Vem vill inte se ut som en gris, säger jag bara.
Och välkommen hem!

Gafflan sa...

Rosa är fint! Själv går jag och sneglar på en randig tunika i olika rosa färger. Ska nog prova den nästa gång jag går förbi butiken.

Knasterfaster sa...

Nilla: Som en liten gris sa han. Jag tror han menade kulting. De är ju så söta!
Gafflan: Randigt är fint! Rosarandigt är nog jättefint på dig! Prova.

Finnpajsaren sa...

Hahaha. Busted! ;)

ja jag har ju börjat snegla på mer jordnära färger så du kan få ta över det Rosa rodret.