söndag 25 juli 2010

Jag ska sova nu och det ska bli så skönt!

Nu tänkte jag säga god natt. På måndag tänker jag köpa mig en ny handväska. Jag vill ha en lagom stor. Jag har en som är för liten och en som är för stor och kanske fem som jag inte använder alls överhuvudtaget eftersom jag tröttnat på dem.

Har ni lätt för att somna? Det har jag. Jag tror det är för att jag har ett mantra när jag ska somna. Jag tänker alltid på något speciellt när jag ska somna. Jag vill inte avslöja vad för då kanske "magin" går förlorad. Jag brukar ändra "mantra" då och då. Ett tag tänkte jag mig t.ex. att jag möblerade ett hus. Oftast somnade jag redan i hallen på huset.

Kram. God natt!

5 kommentarer:

Malla sa...

haha, somnar du i hallen?
jag somnar oftast väldigt lätt eftersom jag är uppe för länge och svintrött.
Jag vill också ha en ny handväska, som jag använder, jag brukar mest bara bära på allt eller sätta i Leons fickor

Finnpajsaren sa...

Haha.
Jag somnar på ett kick utan mantra. Skönt.
Handväskor har jag minst 25 st... Använder knappt nån. Men tjejer ska ha många att välja på!

Shamrock sa...

Periodvis har jag svårt att somna, speciellt om jag vet att jag MÅSTE sova eftersom jag ska upp och göra något speciellt dagen efter. Ska prova ett mantra nästa gång

Knasterfaster sa...

Malla: Ha, ha, ja jag kom oftast inte längre än till att börja möblera hallen. Jag somnar väldigt lätt och väldigt väldigt ofta utan att jag behöver tänka alls. Jag får också bära på allt. Det är lite svårt såhär på sommaren då man kanske inte har fickor på kläderna.
Finnpajsaren: Jag somnar också på ett kick. Ett rent samvete är den bästa huvudkudden heter det ju. Jag vet vilken sorts handväska jag vill ha. Hoppas jag hittar en sådan.

Knasterfaster sa...

Shamrock: Precis som min sambo då. Han har också svårt att sova om han måste sova.