torsdag 27 oktober 2011

Nu är klockan snart 00.00

Nu borde jag ha packat för jag reser bort imorgon. Det har jag inte gjort. Räknar kallt med att jag hinner slänga ned lite packning i min väska imorgon bitti. Jag har t.o.m. lite sovmorgon för min buss går inte förrän 07.40. Jag borde har ringt och messat en del ikväll men jag har varit förlamad. Handlingsförlamad på grund av energibrist. Räknar med att fylla på med en del energi under helgen som kommer.
Det har varit en del sura miner här ikväll. Något så ovanligt som tjafs mellan Största och Mellan. Det har inte hänt sedan de var små. Största anklagade Mellan för att ladda ned utrymmeskrävande grejer precis när han var i ett viktigt och avgörande moment i ett onlinespel. Störstas suckar efteråt var som orkanvindar. Mellan satt sig på en stol i hallen med ytterjackan på. Jag visste varken in eller ut. Minsta gjorde i ordning te till sig och mig. Han gillade inte att storebröderna var osams.

Nu är klockan 00.00.

God natt.

3 kommentarer:

Malde sa...

Sov gott!

Anonym sa...

Vår spakväll ger dig energi sen, jag lovar :-) Väntar så på dig, kram! Fru V

mockapocka sa...

Känner igen suckarnas makt över tillvaron. Här bråkas det heller inte ofta (mellan bröderna alltså. Maken och jag kan hålla låda lite oftare) men när det väl händer känns det så allvarligt så det räcker med en väl avvägd suck för att sätta hela övervåningen i gungning. Själv föredrar jag min och makens strategi; gap och skrik tills det är utrett. Helst med en sluttid på under tre minuter.
De där suckarna har en förmåga att dra ut så på tiden.
*ogillar*