tisdag 11 oktober 2011

Vältajmad

Sambon röt åt mig nyss. Så här - Fy faan *Sötnos* du måste tajma bättre! Märk väl att han använder mitt smeknamn (som inte är Sötnos men något annat gulligt) när han ryter åt mig. Om jag får säga vad jag tycker men det är liksom inte läge för det just nu. Kanske det är förresten för nu har det blivit mål för Sverige. Nej, jag håller tyst. Jag skriver här istället. Om jag får skriva vad jag tycker så går det inte att vara mer vältajmad än vad jag är. Jag är extremt tajmad. Nästan läskigt exakt. Jag kan väl för sjutton gubbar inte veta att svenskarna ska lägga en straff precis exakt när jag går förbi bildrutan?! Det är nästan storartat av mig att lyckas svänga förbi och skymma hela bilden exakt i rätt ögonblick. Mer vältajmad än så kan jag väl knappast bli, eller hur?
Lustig
Det är inte första gången jag lyckats tajma så extremt bra. I matchen Sverige - Danmark 2009 blev jag utvisad.

8 kommentarer:

Gafflan sa...

Klart du har bra, för att inte tala om , perfekt tajming. Det är ju som du säger storartat av dig att täcka bilden just exakt i det tillfället. Bravo! Jag håller mig långt från teve just för att jag också brukar ha en talang för tajming ;)

Malla sa...

Haha ja hur fan ska du veta det?
Jag tror du är väldigt tajmad.

Singelmamman sa...

Absolut bästa tajmingen någonsin om du frågar mig. Och det här inlägget är ett av de roligaste på länge. Kram!

mockapocka sa...

Haha!
Och med tanke på hur obra det brukar gå för svenskarna i kvalmatcher så är det mer eller mindre ett under att tajmade målögonblicket exakt.

Mina dagar sa...

Ha ha ha ha...fan va kul:D

Kramar

Snäckskalsdalen. sa...

Det är typ straff på det, oförlåtligt att strosa framför tv:n just då......KRam

Shamrock sa...

Du är perfekt tajmad

nillas liv på pinnen sa...

Rart av honom att kalla dig *sötnos* typ när du ställer dig framför tv'n i ett sånt ögonblick. Här hade det inteblivit någon *sötnos*, det kan jag tala om.