söndag 23 oktober 2011

Sambon kan alltid se till att livet blir en utmaning i stort som i smått så gårdagen blev händelserik...

Gårdagens små utmaningar innehöll ett tv-lyft och lite sågande och spikande för att få ordning på en säng. Jag lät sambon hållas med sitt och bistod bara med lite handräckning för jag höll på med mina förberedelser inför kalaset. Det han gjorde var också (hur konstigt det nu än kan låta) förberedelser inför kalaset. TV:ns sladdar skulle gömmas och sängen behövde förstärkas för att inte säcka ihop under tyngden av allt större och tyngre barn och kusinbarn som brukar sitta i den och spela TV-spel. Av någon outgrundlig anledning finns det alltid saker som inte blir gjorda förrän i sista minuten. Sambon åkte och handlade kaffe också för vi upptäckte att det var slut. Tyvärr glömde han kaffet men han kom på det på vägen hem från ICA Maxi så han stannade på Willys. När han var på ICA ringde han hem till mig och frågade om han skulle köpa en ny bordsduk. En rosa? Ja, gör det sa jag. Den rosa duken är jättefin! Han är så älsklingsbar när han gör sådant där tycker jag!

Har ni sett vilken dag?! Nu ska vi ta en promenad i det fantastiska höstvädret!

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Grattis till det fina höstvädret. Vi har grått och trist. Fast vi har haft några fina dagar bland alla gråa och trista.

Härligt att höra om andra glömska människor. Jag är nämligen för glömsk själv. Åtskilliga gånger har jag åkt för att köpa något viktigt för att sen komma hem utan.
Kram!

Snäckskalsdalen. sa...

Älskar att höra att han först glömde kaffet men köpte en rosa duk! Den hade jag gärna velat se!
Agneta kram

Singelmamman sa...

Älsklingsbar är ett fint ord!

Knasterfaster sa...

Ulrika: Tack!
Inköpslistor är för veklingar.
Agneta: Ha ha ha, han är för söt ibland!
Singelmamman: Jag tror att det var jag som hittade på ordet älsklingsbar för jag har aldrig hört det tidigare. Jag tycker också att det fint!