onsdag 1 augusti 2012

Ni får tycka lite synd om mig med betoning på lite

Imorse när jag cyklade till jobbet blev jag getingstucken. Precis mitt mellan brösten. Då blev jag lite rädd. Min mamma var allegisk mot getingstick. Tyvärr gick min halskedja av guld av när jag försökte vifta bort getingen. På kedjan satt en ovärderlig (för mig) berlock. Efter en stunds letande hittade jag berlocken i byxlinningen. På jobbet fick jag baddning med alsolsprit. Nu gör det bara lite lite ont.

Igår kom Mellan, Flicka S och Minsta och besökte mig på jobbet! De fick väga och mäta sig. De charmade alla mina arbetskamrater. Idag har jag bara fått höra hur fina de tyckte att de var. "Stolt"

3 kommentarer:

Singelmamman sa...

Vardagsdrama! Tur att du inte verkar vara allergisk. Och att dina söner charmar alla kan jag intyga. Mig har de i alla fall charmat.

JaanaM. sa...

När jag körde utejympa idag kom en lite geting under mig när jag körde armhävningar. Tur var att den försvann, och inte stack mig.
Livrädd för småkryp! :( tråkigt för dig att halsbandet gick sönder.

Fru Venus sa...

Aouch, man ska vara försiktig med getingstick. Tur att du hittade smycket, och jag är inte alls förvånad över att de charmat dina arbetskamrater ;-)