fredag 28 december 2012

Hur gick det sen?

Jovars. Det knallar.
Inga större missöden efter lunch. Snubblade bara lite på mina egna skosnören men jag föll inte. Tappade en knapp till i min blus (den första tappade jag när jag cyklade till jobbet). Pga knapptapp visade jag hela dekolltaget för min vän när vi fikade innan bion. Sedan skylde jag mig med min halsduk.
Filmen vi såg får 5 poäng av 5 möjliga av mig. Så bra var den!
Cyklade hem efter bion. Jag tror att den som har "sandat" cykelvägarna här närt en dröm om att bli kock för sandkornen var liksom bara doftade över vägbanan om ni förstår vad jag menar. Men även en Knasterfaster behöver få adrenalinet att pumpa och lite "living on the edge"-känsla ibland. Att cykla i brant nedförsbacke på blankis är ett billigt äventyr. 
Nu sitter jag trygg under en filt i mitt soffhörn.
Här kan ni läsa om min stad. 

5 kommentarer:

Singelmamman sa...

Den filmen ska jag försöka få med mig min mamma på.

JaanaM. sa...

En oväntat vänskap. Ska nog se den. Många har sagt att den är väligt bra!

Shamrock sa...

Den filmen vill jag oxå se. Du kanske ska ha stödhjul på cykeln under vintersäsongen. När jag var liten cyklade man bara mellan maj-sep resten av året ställdes cykeln in för vintervila

maria sa...

Ja direkt efter att vi hade sett den sa vi att vi ville se den igen. Bästa betyg!! och det bästa är att det ÄR en sanna historia. Har sett dokumentär och intervju med paret på Yotube! :)

Maria sa...

Det är den bästa film jag sett!