torsdag 27 december 2012

Mellandag

Jag har jobbat idag. Jag ska jobba imorgon också. Efter jobbet imorgon ska träffa en vän och mellandagsfika och sedan ska vi gå på bio.

Sambon, Största och Minsta är krassliga. Förkylda i olika stadier. Sambon sjuknade idag. Tur att Sambon köpte Sagan om Ringen-boxen igår. Extended version tar tid att titta på.

Nu har vi helt slut på mat. Jag riskerade inte livet en gång till på de isbanehala vägarna för att åka och handla. Det räckte att cykla med hjärtat i halsgropen hela vägen hem från jobbet. Det tog en timma. I vanligt väglag tar det drygt 20 minuter. Jag trollade ihop en maträtt med knäna på resterna av julskinkan pasta och tre sorters dessertost. Det blev väldigt gott!

Idag har Mellan tagit bort stygnen från sin tumme. Han har kanske klippt sig också. Jag bad honom skicka en bild på tummen. Bakom tummen såg jag en frisörstol. :)

3 kommentarer:

Mina dagar sa...

KUL att få gå på bio med en vän!!
Jag o en vän ska i morgon fösa in våra barn på "Sune i Grekland" eller vad den nu heter?! och när dom sitter där så ska vi gå och shoppa (eller fika för är det MYCKET människor så orkar jag INTE trängas).

Här har vi varit krassliga allihop till och från. Hoppas dina snabbt tillfrisknar!!!!!

Stygnen från tummen?? OJ jag har inte läst bloggen på ett tag :-/ MÅSTE skrolla ner.

Må bäst!

Singelmamman sa...

Men älskade Knasterfaster! Det finns nog ingen som kan få mig att hålla andan så länge medan jag läser en text som du. Och som kan få mig att skratta och vara allvarlig samtidigt. Hoppas dina grabbar, allihop, piggar på sig och blir friska från sina förkylningsstadier, för det är rent förskräckligt jobbigt att vara förkyld.
Blev Mellan snygg i sin (ev) nya frisyr?

Knasterfaster sa...

Mina Dagar: Det är kul att shoppa ihop med vänner. Det har jag upptäckt i år! Hoppas du och din vän hade det bra.
Singel: Åh tack! Jag här läst det du skrev flera gånger och jag blir lika glad varje gång! KRAM bästis.