tisdag 25 december 2012

MIn egen lille alv

I år önskade jag att jag skulle få precis det jag önskade mig i julklapp och det fick jag! Ni vet ibland så önskar man sig något om någon frågar men så hoppas man ändå att man ska få något annat för att det är roligare att bli överraskad. I år var det inte så för mig. Jag ville verkligen få det jag fick. Jag fick ett duntäcke och en dunkudde! Det var Sambon som gav mig det. Största gav mig två fina ljus och dekorationsgrus (det hade jag också önskat mig). Minsta gav mig ett fantastiskt fint klot som bara ska stå och vara fint någonstans. Om det lyser på klotet så glittrar det som en discokula! Svärmor gav mig en biobiljett. Det hade jag inte önskat mig och det var ingen överraskning för det ger hon varje år. Mellan ska ge mig en julklapp när han kommer hem igen. Den är från honom och från flicka S. 

Tyvärr missade jag själva julklappsutdelningen i år för tomten kom precis när jag hade gått iväg för att köpa tidningen. Det var tydligen en otroligt trevlig och gemytlig tomte som kom. 

2 kommentarer:

Singelmamman sa...

Nästa år kan du läsa tidningen på nätet så missar du inte tomten. Men jag är glad att ni hade en trevlig och gemytlig tomte. Vi hade ingen tomte alls.

Shamrock sa...

Vilken otur att du missade tomten