lördag 29 december 2012

Helt sjukt...

För ett år sedan fick jag Friskvårdscheckar av min arbetsgivare. De försvann ganska snart efter att jag hade fått dem. Vi höll på med vår köksrenovering då och det var allmän villervalla här hemma. Jag ringde för att försöka få nya men det fanns ingen möjlighet till det. I ett år har jag letat efter checkarna.
Imorse när jag hämtade morgontidningen hade nästa års Friskvårdscheckar kommit (vi hade inte hämtat in posten igår). Jag placerde dem omedelbart i vårt kassaskåp.
Ikväll när Sambon letade efter en bruksanvisning  hittade han mina Friskvårdscheckar för 2012!!! Helt otroligt. Känns osant. Kan ni fatta? Det låg på ett ställe som jag säkert titta igenom femtielva gånger. En korg där vi lägger tidningar och annat som inte ska slängas med en gång. Idag av alla dagar hittar han dem!!! Nu har jag två dagar på mig att hinna utnyttja dem.

3 kommentarer:

Singelmamman sa...

Heja heja skynda! Något hinner du med tror jag.Och ja. Allt jag skrivit tidigare är helt klart min personliga uppfattning och jag menar varenda ord. :-)

JaanaM. sa...

Det är bra att avlsuta året med att använda friskåvrdcheckarna! Och så får du väl börja nya året med att använda friskvårschecken, så att du inte tappar bort dem. ;)

Fru Venus sa...

Låter bekant....