lördag 15 december 2012

Jag trivs bättre här...

...där jag har det varmt och skönt. Mer backnära boende går det nog inte att ha. Om jag inte ska bo mitt i backen då förstås och det ska vill jag inte göra. Jag åker inte skidor sörrni och då är det mer praktiskt för mig att vara nedanför backen än uppe i den. Jag har promenerat 2 km idag utan att gå vilse. Det skulle jag rent faktiskt kunnat ha gjort för sikten var begränsad på grund av ymnigt snöfall.
Det är mina rosa skidstrumpor ni skymtar nere till höger i bild. Skidstrumpor får jag ha fastän jag inte åker skidor. De är varma och sköna. Jag har köpt dem på Ica.

5 kommentarer:

JaanaM. sa...

Skönt med lite promenad ute. Men nästan ännu bättre inne. Kan förstå valet av stuga, hade även jag valt, som åker skidor. :)

Anonym sa...

Jag är heller ingen skidåkare, i varje fall inte på "höjden". När vi var i fjällen åkte jag någon liten lagom runda och återvände sedan till den tomma stugan. Alla andra for ju runt i backarna. Jag njöt av friden, drack glögg och läste goda böcker. Så småningom blev jag upptäckt och det var plötsligt flera i sällskapet som fann stugan mer lockande än snön...
Slut på friden alltså.
Irene

Shamrock sa...

åker du inte längdskidor heller?

Jenny sa...

Åh skidor. Jag älskar det! Förstår inte hur man inte kan vilja åka skidor. Men eftersom du har rosa skidstrumpor så är du förlåten;)!!!

Singelmamman sa...

Stugvärmen skulle locka mig också. Men jag åker gärna skidor, så det hade blivit svårt att välja.