söndag 13 januari 2013

Lite träning

a 0h 1m 42s pilates activity

Igår pilatade jag lite som ni kan se på bilden här ovanför. Ett av mina motton är "all träning som blir av är bra träning".  Jag gjorde plankan 3 - 4 gånger också men den finns inte med i min tränings-app. Sex finns inte heller med på appen. Jag är lite osäker på om jag skulle vilja dela det på FB men jag tror att många skulle gilla det. Idag ska jag förhoppningsvis gå ut och gå med min promenadkompis. Det var mer än en månad sedan vi senast promenerade tillsammans  Först var hon bortrest och sedan har jag varit bortrest och sjuk i flera omgångar. 

På torsdag ska jag börja min konstnärskurs! Det ska bli så roligt! Jag ska ha med mig en idé om vad det är jag vill måla. Det kan vara en känsla eller ett motiv. Just nu tänker jag att min känsla ska vara varm och välkomnande. Jag tänker mig mycket gult/guld och rött och stänk av grönt i tavlan. 

5 kommentarer:

Fru Venus sa...

Kul, din taveltanke låter som mitt hem :-) Lycka till!

Jigglypuffan sa...

Kul att göra något för sitt eget välmåendes skull! Förutom mitt körsjungande skulle jag vilja prova latinodans men är usel på att dansa ;-)

Singelmamman sa...

På nätet finns en sida där man kan omvandla sin träning till exempel steg. Där finns sex med.
Jag har inte kommit igång med min promenadkompis i år. Hoppas vi gör det snart.

Malla sa...

hoppas ni tar er ut på promenad och håller med - all träning är bra, var den är genomförs ;)

Unknown sa...

Kursen ser jag också fram emot:))
Färgerna som du önskar måla i låter superhärligt. Rött är en mycket bra färg att ha på tavlor för man ska ha åtminstone något rött i hemmet för den färgen skapar kreativitet.
Det är därför som jag helst sitter i mitt kök med röd mosaik och målar, jag dras till köket hela tiden.
Roliga idéer kommer då så lätt:))