lördag 26 januari 2013

Sedan har jag gjort lite mer

Minsta och jag cyklade till Hindersmässan (marknaden). Minsta fyller snart 12 år (på tisdag).
Vi kollade lite efter eventuella födelsedagspresenter. Först var vi på Brixit (lego) sedan var vi på Gameshop (spel), Gallerix (tavlor), Liten blir stor (lego) , Game (spel) och så var vi på BR-leksaker (lego) och sedan lite marknad (godis) och så var vi på Stadium (rutig ryggsäck). Minsta ville inte gå in på Intersport för enligt honom luktar det för illa där. Vi fikade på Hälls. Sedan lite marknad igen. Game igen för Minsta medan jag gick till Intersport.  Brixit igen och sedan Akademibokhandeln (böcker). Vi handlade marknadsgodis och lego (jag köpte ett födelsedagskort på Gallerix men det vet inte Minsta).

Sambon drack en starköl (Hardcore Ipa)  igår och mådde dåligt av den idag. Eller om det var väderomslaget och fullmånen som rörde om det i huvudet på honom. Han tror på det första och jag tror på det senare.

Vi åt kycklingwok till middag. På Tv har jag sett Trinny och Susanna stylar om Sverige och Stjärnorna på slottet. Nu tittar vi på Ice Age 3.

5 kommentarer:

Shamrock sa...

ni har hunnit med mycket och grattis till Minsta (i förskott)

Aurora sa...

Vem ska få spela WOW. Kram

Knasterfaster sa...

Shamrock: Jag är trött i bena idag så vi hann nog springa runt en hel del igår.
Aurora: Han vill gärna spela WOW. Största brorsan spelar LOL.

Malla sa...

oj,många önskningar :)
fabbe fyller snart 11. Han har önskat en cykel. Den gamla har han haft i 3 år så det börjar väl bli ok att köpa en ny nu.

Fru Venus sa...

Oj vad mycket ni hunnit med! och vad "vuxen" minsta har blivit! :-)