måndag 11 februari 2013

Hej på dig!

Vem är du som läser här? Tycker att det verkar som om jag får fler och fler besök men färre och färre kommentarer. Vill passa på att hälsa alla "medlemmar" välkomna hit till min blogg! Jag är dålig på att uppmärksamma när någon lägger till sig som följare. Hoppas att ni har känt er välkomna ändå. Det är trevligt med besök och du behöver absolut inte kommentera men jag blir nyfiken på vem du är som hänger här hos mig. Om du vill får du gärna berätta varför du är här just idag.

Vill också passa på att upprepa att om du känner mig i verkliga livet så är det tillåtet att fråga mig om mitt bloggande.  Det är inget som jag håller hemligt.

Vi åt taco ikväll. Vi låtsades att det var fredag. Det var Minsta som lagade middagen och dukade!

16 kommentarer:

Roger Johansson sa...

Hej Fasterknaster!
Jag brukar titta in ibland för att se hur du ser på det som pågår har i livet. Dina betraktelser brukar alltid vara fyllda med ett gott humör och jag önskar dig lycka till med ditt fortsatta leverne.
/Den andre

Maria sa...

Hej!
Mig har du koll på. Jag har varit snål med mina besök de senaste två veckorna men jag tror att du vet varför. Annars är jag här så gott som dagligen och brukar vara duktig på att kommentera.
Jag och min familj är oxå ganska duktiga på att hålla fredag på andra veckodagar!

Singelmamman sa...

Hej hej!
Jag läser alltid. Kommenterar ibland. Ses gör vi tyvärr alldeles för sällan, men snart blir det ändring på det. Jag gillar ditt sätt att skriva, väldigt väldigt mycket. Och så gillar jag att du är du, i det verkliga livet.
Hej då!

tigerlilja sa...

Läser nästan alltid en bit innan jag lägger mig, kommenterar väldigt sällan. Tycker det är lite trevligt att du bor i Örebro, åker ibland igenom och tittar på vägen mot Nora, det som en gång var vägen hem.

Nica sa...

Läser ofta - kommenterar ibland:) gillar dina ordval, ditt funderande och reflekterande !

Zelda sa...

Läser allt men kommenterar sällan. Får skylla på att jag för det mesta läser i mobilen.
Gillar dina vardagsbetraktelser :)

Malla sa...

Du är en av dom roligaste jag vet! Och du vet ju vem jag är. Minns du att vi gick åt fel håll tillsammans i stockholm för ganska längesen nu?

Aurora sa...

Jag brukar lämna spår efter mig. Om inte ngr långa inlägg kanske bara ett ord. Kram

Småländskan sa...

Jag har ju ingen egen blogg, men läser din blogg dagligen. Tycker du skriver roligt, bra, intressant. Ser också en del av dina kommentarer hos andra, som jag följer. Dina kommentarer brukar vara de bästa!
Själv har jag svårt att kommentera hos de få jag följer, men jag har nu anlitat en datordoktor som ska grejsimojsa lite, sen, om en vecka sådär, är det nog fritt fram för mig att både läsa och kommentera.
Hälsa Nilla det också, tack :).

Tina sa...

Jag trillade in hos dej för länge sen genom Fru Venus. Och numera finns du på min blogglista. Kommenterar kanske inte så ofta, egentligen mera sällan då jag emellanåt har dålig tillgång till dator. Bara mobilen....

Vi träffades då när fru V flyttade.

Jigglypuffan sa...

Följer Fru Venus och då hittade jag även dej!

Shamrock sa...

du kanske har många kinesiska hackers som följer dig. Hörde på Tv igår att det var vanligt

Knasterfaster sa...

Roger J den andre: Så trevligt med en kommentar från dig här på bloggen! PUSS
Maria: Hej! Du har en särskild plats i mitt hjärta sedan du skickade te till mig. <3
Singelmamman: Håller med om att vi ses alldeles för sällan. Jag gillar dig starkt IRL också!
Tigerlilja: Aha, du är också en sådan som läser innan du lägger dig. Bra, fortsätt med det. KRAM
Nica: Åh, tack för berömmet! Känns bra att veta att du läser här ofta. :)
Zelda: Du får skylla på mobilen. Jag tycker om dig för att du heter som min kanin. <3
Malla: Du är den roligast jag vet! Kan vi inte träffas och gå åt fel håll i Stockholm snart igen?! Jag kommer ihåg när vi gjorde det och hur trevligt det var. (: <3
Aurora: Fortsätt lämna kommentarer på ditt sätt. Jag gillar det! KRAM
Småländskan: Ibland funderar jag på att sluta blogga och bara kommentera hos andra istället. Tack för dina fina ord! Nu ska jag hålla tummarna för att datordoktorn lyckas greisimojsa din dator så att du kan läsa och kommentera. Jag ska hälsa Nilla! <3
Tina: Tänk att du hittade mig hemma hos fru Venus! Förstår dig ang. mobilen. Tack för att du läser hos mig! KRAM
Anette: Vilken tur jag hade när du hittade hit till mig! <3

Knasterfaster sa...

Shamrock: efter Sverige har jag flest besök från Ryssland. Inga besök från Kina. För du är väl ingen kinesisk hacker väl?

Anonym sa...

Jag har flyttat runt med mina bloggar en hel del så mig är det kanske inte så lätt att hålla reda på. Men jag gillar din blogg och kikar gärna in här. Kommenterar ibland. /Anna

Knasterfaster sa...

Skrivkular-Anna: Jag gillar solbilden på din sida!