onsdag 11 juni 2014

Inte medbjuden på festen

För några månader sedan fick jag en vänförfrågan på FB. Namnet på den som skickat förfrågan var obekant för mig men när jag hade tittat runt på hennes bilder förstod jag att det var en av min 29(?) kusiner som jag har på pappas sida. Har ingen kontakt med någon av dem. Den här kusinen har jag inte träffat på över 40 år. Jag bekräftade vänskapen. Sedan hände ingenting. Inga PM, kommentarer eller gillanden från varken hennes eller min sida. Nu har jag sett på FB att kusinerna har haft kusinträff (några gamla fastrar kände jag också igen från bilderna). Varför bjöd de inte mig och min bror? Visst är det märkligt? Varför ville hon vara min vän på FB?
Nu hade jag i och för sig tackat nej till inbjudan ändå eftersom jag var i Norge samtidigt med kusinträffen. Men ändå... Lite ledsen blev jag...
Jag hade det jättebra i Norge!!! 

4 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Blocka henne! Kusiner ska hållas kort, annars kan de ta över fullständigt. Och du har ju tjugonio stycken, får du också tänka på.

Singelmamman sa...

Nilla är väldigt rationell och klok. Jag hade också blivit ledsen.

Osloskånskan sa...

Nä usch så simpel uppförsel av kusinen! Jag hade nog också "av-vänt" den kusinen. Jag är såå glad att du hade det trevligt här, och saknaden var stoor när du och Singelmamman hade åkt. Men det blir flere tillfällen :-)

Unknown sa...

Det finns en del underliga människor! Man kan undra hur kusinen tänkte?? Om kusinen nu tänkte alls!