måndag 11 oktober 2010

Jag gillar olika!

Jamen det gör jag faktiskt! Jag gillar att träffa människor som inte ser ut som jag. Jag undrar om det finns någon som ser ut precis som jag?! Vad spännande det skulle vara att träffa henne, (eller honom?!). I helgen träffade jag ett gäng kvinnor som var väldigt olika mig. På utsidan var de väldigt olika mig i alla fall. Det kändes som om vi var ganska lika på insidan. De tyckte likadant som jag. Vi var alla rörande överens om att vi gillar olika! Men vi gillar inte de som inte sätter i en ny toalettpappersrulle när pappret är slut och vi gillar inte de som inte tvättar händerna då det varit på toa (Ve och fasa!) och så gillar vi inte de som inte har samma åsikter som oss och heter Daniel och inte gillar vi arbetskamrater som tar i andra arbetskamraters hår (ni vet sådant där mjukt krulligt hår som verkligen ser SÅ lockande ut att få ta tag i), ja och så ogillar vi våra svärmödrar lite grann också (Jamen de är ju SÅ himla olika, eller hur?), men annars så gillar vi olika!

6 kommentarer:

Finnpajsaren sa...

Prins Daniel? Stackarns om han.

Låter som att du haft en kul helg det jag läst om det. :-)

nillas liv på pinnen sa...

Hahaha!

Välkommen hem, (äntligen liksom).

Singelmamman sa...

Slänger in ett "jag instämmer" här. Och tackar för din fina present. Tvättnötter till en annan nöt... ;-) Jättespännande att få prova. Fåret ska få göra mig sällskap i sovrummet. Den enda fårskallen som kommer in där, hoppas jag.

Gafflan sa...

Hahaha!
Kram

Shamrock sa...

Där har du rätt vi är så olika men ändå så lika, det är nog därför vi har så kul ihop

Knasterfaster sa...

Finnpajsaren: Du slog inte huvudet rätt på spiken, det var inte prins Daniel vi pratade om. Den stackarn får väl varken tänka eller tycka!? Jag har haft en fin helg! (:
Nilla: Skönt att vara hemma igen!
Singelmamman: Oj, hur tänkte jag där liksom?! Fåret har ju en grej som blir längre och längre ju mer du drar. Den kan kanske göra nytta om du får in fler fårskallar i sovrummet, vad vet jag?! ;)
Gafflan: Kram tillbaka! Du skulle ha varit med!
Shamrock: :))