lördag 11 december 2010

Ärligt talat så tycker jag väldigt synd om de som söker

efter stjärngosselinnen och hamnar på min blogg. Det var en här alldeles nyss. Totalt har det varit 13 stycken här och letat idag. Stackars, stackars er. Hoppas det ordnar sig. Mitt tips är som vanligt att man köper lucialinnen och sprättar bort spetsar och de där gummibanden som ska sitta runt handlederna. Det är så man måste göra för stjärgosselinnen är extremt sällsynta, särskilt i storlekar över 150 cl. Totalt har det varit 350 stjärngosselinnesökare här inne den senaste månaden. Om man googlar stjärngosselinne så ligger min blogg bland de 10 översta träffarna. För ett par veckor sedan låg jag överst t.o.m. Tänk så besvikna de måste bli då de hamnar hos mig. Det kan inte precis ha varit det här de förväntade sig att hitta. Jag undrar hur de har reagerat. Ingen av dem har skrivit någon kommentar. Det kunde de ha gjort tycker jag. Till nästa år kanske jag ska hjälpa till lite extra med länkar till bra sidor om stjärngosselinnen. Jag tycker inte om att göra människor besvikna.

9 kommentarer:

Fru Venus sa...

Ja men tänk hur mycket annat roligt de kunde läsa här om de tog sig tid :-) det är inte alls synd om dem. Kvällskram!

Malla sa...

Kanske en affärsidé? Gillar du att sy? Då kan du sy och sälja :D

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Jag tror inte de tog sig tid.
Malla: Nej, jag gillar inte att sy men i det här fallet behöver jag ju bara sprätta. Ingen dum idé att satsa på att sälja sådana där linnen. Jag tycker att sådana där strutar och stjärna genomgående är av urusel kvalité så sådana skulle jag också kunna tillverka. Jag hade en 5:a i träslöjd när jag gick i 6:an så en pinne kan jag såga till i alla fall.

Mika sa...

Jag tror att din blogg kunde förgylla deras dag! Jag letar efter lucialinnen... men inte på webben. Det känns korkat att leta efter sånt på webben ett par dagar innan lucia. Då är det ju liksom lite sent att få sånt skickat till en.

Elin Damberg sa...

Hahaha. Underbart.

Singelmamman sa...

Håller helt med Fru Venus. Och tycker de har extrem tur som hamnat hos dig. Kramen på sig

Knasterfaster sa...

Mika: Om de inte fått tag i något linne ännu så är de nog desperata nu. Jag har ett att låna ut idag men jag måste ha tillbaka det tills imorgon.
Elin: Hahaha, ja visst!
Singelmamman: Jaha, tänker ni så?!

Shamrock sa...

Men det visar ju att det finns ett verkligt behov av stjärngosselinnen. Ska vi starta ett företag och sälja?

Knasterfaster sa...

Shamrock: Kan du sy?