tisdag 28 december 2010

Oj, oj oj oj oj då!

Jag håller på och möblerar om lite och därför missade jag ett väldigt viktigt samtal som kom på min mobil. Jag ringde genast tillbaka men då hade den jag ringde till gått på semester!?

Jisses amalia - och så pratar vi inte mer om det. (Men det har faktiskt hänt något otroligt roligt). Hi hi hi.

Shit alltså!

Jag måste nog gå och möblera färdigt så att jag lugnar ner mig ett par hekto. De är Mellans blivande rum som jag håller på och river runt i. Det rummet har stått obebott i nästan ett år nu och det tycker jag är onödigt att det gör. Särskilt onödigt tycker jag att det är när Sambon klagar på att vi är trångbodda. Allting är ju relativt förstås. Vi har ett väldigt litet hus med väldigt små rum. Det har vi faktiskt. Det håller jag med om. Mellans nuvarande rum ska bli ett extra TV och spelrum. Min familjs stora I-landsproblem just nu är att vi endast har ett rum med TV. Det ska det bli ändring på nu. Jag måste bara hitta insiktsnyckeln, insektsnyckeln, insexnyckeln? (Ikeanyckeln) så att jag kan skruva isär en säng. Jag tog fram den där nyckeln igår men Minsta har lekt med den och han vet inte var den är nu. Han hade den bredvid sig i soffan och sen var den bara försvunnen!? Kanske Zelda (kaninen) har skuttat i väg med den. Det tror jag inte.

(Sambon fixade layouten på "knapparna" till mina olika sidor igår. Skriv att det blev snygg så blir han glad. Han blir gladare för han är redan ganska glad.  I och för sig så vet jag inte om han är glad just nu i denna stund eftersom han inte är hemma men han var glad när han gick ut. Han är lite trött och så är han förkyld också).


Ni glömmer väl inte bort julgranstävlingen?

Titta gärna in i mitt skafferi - där kan ni hitta på precis vad som helst.

6 kommentarer:

Renée sa...

Du menar att han "föder barn"? De brukar säga så om män som har en förkylning, hihi!

Veronica sa...

Nu blev jag ju inte ett endaste dugg nyfiken... *muttrar och himlar med ögonen*

Mannen har gjort jääättefina knappomflyttningar och -fixningar. *krama*

Min julgran vill inte bli fotograferad. Annars är den rätt fin i år. Ska se om skrutt fick någon bra bild med sin proffskamera, jag har liksom bara mobilen.

nillas liv på pinnen sa...

Söta Knaster, jag skulle absolut vara med i julgranstävlingen om jag orkade ladda min kamera, repetera hur man får bilden från kameran till datorn och sen vidare till dig. Du hör vilket projekt, det kommer aaaldrig gå.

Igår när jag var in på din blogg var de nya "knapparna" det första jag la märke till. Du kan hälsa sambon att det är de snyggaste "knapparna" jag någonsin sett.

Mika sa...

...jag vill också vara med på julgranstävlingen... jag ska försöka ta mig ur min lättja och ladda upp en bild.

Stor kram till dig!

Finnpajsaren sa...

Snyggaste knapparna I've ever seen så det så!

Men du... den här grantävlingen... kan du inte ha nån tävling om nån vecka när jag hinner med sånt igen..?

Knasterfaster sa...

Renée: Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt. ;)
Veronica: Jag också nyfiken. Sambon tackar för kramen. :)
Nilla: Söta? Allt går om man vill. Ingenting är omöjligt. Sambon har ändrat knappar nu igen ser jag. Han tackar för berömmet.
Mika: Kul att du vill vara med och tävla.
Finnpajsaren: Du hinner! Du kan skicka in ditt bidrag ända fram till den 12/1!