måndag 20 december 2010

Här är jag

Idag har jag postat julkort. De kommer kanske inte fram till jul. Det gör inte mig någonting. Bättre sent än aldrig. De som får dem kan få räkna dem som tidiga julkort om de vill. Det är tidigt att skicka julkort för 2011 redan nu. Det tycker i alla fall jag.

Jag har gjort i ordning ett stort paket med flera julklappar inuti som jag inte har skickat till min bror. Paketet får väga högst 20 kg. Jag tror det väger 7 kg. Jag brukar inte skicka julklappar till min bror för han skickar inga till mig. I år skickar jag julklappar till honom bara för att jag vill det. När han öppnar kartongen så kommer han att säga "nu har syrran tagit i så hon skitit på sig". Det där sista är vad jag tror att brorsan kommer att säga. Jag ska skicka paketet imorgon. Det kanske kommer fram till jul. Paket kommer fram snabbare än julkort tror jag.

Jag tar Ipren och jag rör mig som sjutton. Jag har inte alls lika ont längre men jag önskar mig ett höj- och sänkbart skrivbord på jobbet. Det sa den där unga doktorn att jag borde ha. Sambon som jobbar inom IT på samma arbetsplats som mig har ett höj- och sänkbart skrivbord. Han har inte bett om det. Alla har höj- och sänkbara skrivbord där han är.

Om en dryg halvtimma är det tisdag.

12 kommentarer:

Mina dagar sa...

Nu är klockan 0.06 och det är tisdag! Jag och sambon är lediga i ca en vecka jag vågar inte riktigt räkan efter för det känns som en evighet:):)
Först vill jag bara säga att guuuuud vilket fint pepparkakshus ni har gjort med rumpa och ALLT!!;)
Ingen jul utan ett hus av kakor och godig!!
Oj, f...n jag har glömt julkorten:( Brukar ALLTID skicka några på dottern i julmiljö.
Kul att du ska överraska din bror! Han blir säkert jätte jätte glad!!!! Nu hoppas jag att han skickar nått till dig me!!!!

På samma arbetsplats????? SJÄLVKLART SKAAAA DU OCKSÅ HA ETT HÖJ -OCH SÄNKBART BORD!!!!! BASTA!!!
KRAM Eva

Renée sa...

Bra att du får ett sådant skrivbord, det borde alla ha!

Singelmamman sa...

Klart du ska ha höj-och sänkbart skrivbord. Jag har det, men är dålig på att använda funktionen höja. Har inte riktigt förstått det hela; har du ont för att du rört dig för lite? Inte urinvägsinfektion?

Anonym sa...

Bra om du får ett sånt bord!

Fru Gårman sa...

Ett sånt skrivbord är guld värt, för alla och i synnerhet om man har ont!

Jag har bytt bloggadress. Kom och följ mig där istället,
http://frugarman.blogspot.com/
Samma blogg med samma innehåll, men med ny adress! :D
Kram och God Jul!

Fru Venus sa...

Klart du ska ha ett sånt bord, men varför 17 har du ont? För att du har ett sitta-jobb?? Oavsett, kram! :-)

nillas liv på pinnen sa...

Jag slutade skicka julkort i början på 90-talet då jag hade min revolutionära period i livet. Igår fick vi ett julkort som brevbäraren lagt i fel låda, det skulle till grannen. Vi har inte bestämt ännu om vi ska lägga det i rätt låda eller om vi ska behålla det. Vi fick ett julkort idag också så vi kanske kan avvara grannens när jag tänker efter.

Knasterfaster sa...

Eva: Hoppas ni kommer att kunna njuta av ledigheten. Jag har ingen extra ledighet mer än julafton och nyårsafton. Min bror brukar säga att han inte firar jul så vi kommer inte få julklappar utav honom. Sambon och jag är på samma arbetsplats men på olika "kliniker". Jag kommer inte få något höj- och sänkbart skrivbord. Jag orkar inte stå på mig och så kommer det bara orsaka en massa avundsjuka...trist men sant.
Renée: När jag inte kan jobba pga värk så kommer jag få ett sådant bord - inte förr.
Singelmamman: Japp, jag sitter för mycket. Jag borde vara lika duktig som du är. Jag ska skärpa mig.
Livet: Ja, det vore kanske bra.
Fru Gårman: Då ska jag leta upp dig på din nya adress.
Fru Venus: Ja, jag har ont för att jag har ett sitta-jobb och så rör jag mig för lite när jag inte är på jobbet.

Knasterfaster sa...

Nilla: Jag såg inte din kommentar för jag höll på att skriva min. Jag slutade också skicka julkort för en herrans massa år sedan men så fick jag ett julkort från min kusin Stina i förrgår. Hon har aldrig skickat julkort till mig förut. Jag blev så förvånad att jag beslutade mig för att jag skulle skicka julkort i år. Man måste ju inte göra precis likadant varje år. I år kände jag att jag ville skicka julkort och då gjorde jag det!

Shamrock sa...

Du ska inte be, du ska kräva att få ett höj och sänkbart bord!

Malla sa...

tack underbara du för julklappen,sparar den till jul såklart :D

Knasterfaster sa...

Shamrock: Ja, jag vet... Jag blir så förbannad på mig själv för att jag hatar att vara till besvär - ibland.
Malla: Det är bara ett yttepyttepaket. Tänk "det är tanken som räknas när du öppnar det". :)