fredag 17 december 2010

Diagnos: Lat

Det är latmasken som jag har lider av. Den blir man av med genom att röra sig mer och genom att ta Ipren tre gånger om dagen i fyra dagar. Jag har tagit en Ipren nyss. Jag tänker gå en promenad imorgon. Skönt, att det inte var någonting värre. Doktorn var snygg - för er som vill veta. Han klämde på mig. Han tyckte att jag var vig. Jag fick ligga på rygg och lyfta benen mot taket. Han hade inte sett någon annan lyfta benen så högt förut men så var han en ganska ung läkare också.

På julbordet tycker jag bäst om Janssons frestelse. Jag tycker att det är gott med en bit grönmögelost till frestelsen. Sambons köttbullar gillar jag också och Ris ala Malta.

7 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Haha! Jag kan se dig framför mig liggandes på magen med benen spänstigt strävande mot taket. Jag förstår att läkaren måste ha varit impad

Knasterfaster sa...

Nilla: Ha ha ha, din toka - jag låg på rygg och inte på mage. Hur skulle det sett ut?!

Shamrock sa...

Jag gillar INTE Ris ala Malta däremot kan jag lyfta benen - vi är nog tvillingar ändå.... Hur kan en latmask göra att du får ont i njurarna?

Anonym sa...

Gympaövningar hos doktorn alltså...spännande :D
Själv gillar jag skinkan, senapssill, janssons, ris ala malta, ägghalvor, allt godis men inte prinskorvar. Vi har alltid grönkålssoppa till förrätt med vörtbröd till och det är såååå himla gott.
Latmasken bor hos mig också...har inte ens julpyntat. Äh, det hinner jag i helgen...hoppas jag ;D
Kram // Gafflan

Fru Venus sa...

Du är ta mig 17 underbart knäpp!! :-)) Nattikram!

nillas liv på pinnen sa...

Jag hittar bara London, New York och Sevilla! Inget Japan.

Knasterfaster sa...

Shamrock: Gillar du apelsinris? Jag vet inte varför jag har ont där bak där njurarna sitter men antagligen är det för att jag sitter för mycket och rör mig för lite.
Gafflan: Prinskorvar är inte godis. Grönkålssoppa har jag aldrig ätit men jag tycker säkert att det är gott.
Fru Venus: Jag är en underbart knäpp raring. :)
Nilla: Du letade för dåligt.