tisdag 28 december 2010

Kärlek är

Kärlek är att få lyssna på metal i Mellans hörlurar "Lyssna på det här mamma, visst är det ett skönt bassound i den här låten?" Ni vet det var en sådan där riktig "skaka huvudetsönder och samman-låt". Jag bara njöt. När jag hade lurarna på mig så upptäckte jag att sladden till dem var otroligt lång, faktiskt så lång att Mellan lätt kunde ha lurarna på sig och städa både sitt rum och rummet intill. Vi hjälptes åt med städandet en stund Mellan och jag men sedan blev han tvungen att åka hem till en kompis. När Mellan kommer hem har han ingenstans att sova för jag har lyft bort hans säng från hans rum. Jag har ställt den på kant för jag tänker att han kommer känna sig tvungen att göra något åt det då han kommer hem. Jag hittade en insexnyckel till slut så jag har skruvat isär en säng som ska ned till Minstas rum. Jag har inte burit ned den ännu. Jag har flyttat en bokhylla också. Sambon tycker att jag ska be honom om hjälp när jag lyfter och kånkar med tunga saker men jag klarar mig så bra på egen hand. Nu är det inte så mycket kvar för Mellan att göra. Han ska bara plocka upp alla kalsonger, strumpor, tröjor, filtar, byxor, mössor och en hatt från golvet i sitt gamla rum. I sitt nya rum har han garderober.

7 kommentarer:

Singelmamman sa...

Det finns få saker som gör mig så glad som att upptäcka att jag har flera inlägg på din blogg att läsa ikapp. Och jag är så glad att du finns både här och irl för mig. Kram!
PS. Om jag får önska... sluta aldrig att blogga, och om du gör det, kan du mejla mig varje dag då? Kramar igen.

Fru Venus sa...

Jag ler ännu angående messet :-) Jag tror! KRAM!

nillas liv på pinnen sa...

Mwandishi???

Knasterfaster sa...

Singelmamman: Tack, jag är glad att att du finns också! KRAM. Jag lovar att mejla dig varje dag om jag slutar blogga.
Fru Venus: Jag tror ingenting. De ska bli spännande att se vad som händer. (:
Nilla: Det är swahili tror jag.

Anonym sa...

Sluta blogga? Nä, nä, nä, det gillas inte! Själv har jag ingen blogg men jag läser din och flera andras och de gör mig glad!
/Småländskan

Mika sa...

...vad härligt att han vill att du ska lyssna på "hans" musik. Jag hoppas att mina barn släpper in mig i deras liv på samma sätt som dina verkar göra när dom blir äldre. Jag hoppas också att jag blir förståndig nog att införskaffa hörlurar med låååång sladd till mina tjejer.
Kram

Knasterfaster sa...

Småländskan: Jag har inte ens övervägt att sluta blogga så du kan fortsätta vara glad.
Mika: Det finns trådlösa lurar också. ;)