onsdag 15 december 2010

Diagnos?

Någon som vet vad det är för fel på mig? Jag har en svidande brännande känsla i nedre delen av buken, över livmodern eller kanske urinblåsan. Har samma brännande svidande känsla i nedre delen av ryggen, nere i svanken. Det gör inte ont när jag kissar men jag kissar lite oftare än vanligt. Det gör ont hela tiden. Lite mera ont när jag rör mig. Jag har inte feber. Har lite ont i axlar och nacke också. Jag har haft ont sedan i måndags. Minns ni törsten? Den försvann över helgen men är tillbaka igen. Jag tror inte att det är diabetes jag har. Det måste vara något med luften på jobbet som gör att jag blir kruttorr i mun och svalg. Mina fingertoppar ser ut som de kan göra efter en lång stund i badet. Skrynkliga alltså. Torrhetskänsla försvinner när jag tar nässpray. Jag tror inte att smärtan och törsten hör ihop. Det är lite jobbigt. Jag blir på dåligt humör eftersom jag har ont. Sambon har ryggskott. Vi rör oss som två gamlingar bägge två.

Imorgon blir jag bjuden på jultallrik på jobbet.

10 kommentarer:

Nica sa...

Men du? Gå till en läkare - hellre en gång för mycket än inte alls. Snälla!?
Låter som en urinvägsinfektion - kanske kombinerat med något annat.
Du har förmodligen svullna slemhinnor lite överallt - och det kan hindra blodflödet till vissa delar.

Man är ju typ rädd om folk som man gillar :)

Mina dagar sa...

Urinvägsinfektion hade jag för ett tag sedan. Det känns ju i njurarna/ryggen och nedre delen av magen. För mig gjorde de ont när jag kissade men det kanske visar sig lite olika på individ till individ!?? Har fått höra så många skrämmande "historier" ang. urinvägsinfektion så du GÅ TILL EN LÄKARE I MORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BASTA!!!!!
Kramar

Shamrock sa...

Kära syster, nu går du genast till doktorn. Det låter som urinvägsinfektion. Går du och får penicillin nu så blir du frisk till jul

Malla sa...

Jag kan inte ställa ngn diagnos men jag tycker du går till dom som kan det där!

Mika sa...

...hm... det kan vara en förkylning eller någon slags influensa som håller på att bryta ut.

Att du kissar mer än vanligt kan bero på att du dricker mer eftersom du är törstigare än vanligt.

Ta ett varmt bad och se om det lindrar, lägg dig tidigt och vila mycket! Och fortsätt dricka massor!!! (men givetvis ska du gå till läkaren om du är orolig:..)

Ting sa...

Jag hade uvi för ett par veckor sedan.
Med samma symptom som du har nu.
Gå till läkare och lämna urinprov!

Fru Venus sa...

Ta nu och leta upp en snygg doktor så han får klämma lite på dig! KRAM!!

Singelmamman sa...

Och hittar du en snygg doktor kan du väl säga till mig... Fast helst vill jag att du går till doktorn och låter henne eller han titta på dig. Och klämma på dig. Tycker absolut det låter som urinvägsinfektion.

Finnpajsaren sa...

Kolla dig. Kan ju vara njursten?

(nu ser jag att du tagit vårdkontakt, bra där)

Knasterfaster sa...

Alla: MVK har svarat nu. De ringer mig imorgon mellan klockan 8 - 9 så får jag en akuttid hos en läkare.
Singelmamman och Fru Venus: Det vimlar av snygga läkare på mitt jobb så jag ser mig mätt där. Om ni kommer och hälsar på mig på jobbet så kan ni få sitta och titta på dem. Eller stå. Jag har två besöksstolar på mitt rum. Man kan vända dem ut mot korridoren.
Ting: Då är det nog det jag har.
Finnpajsaren: Njursten, gör inte det lika ont som en förlossning?