torsdag 30 december 2010

Gör om - gör rätt

Jag tog ut 6000 kronor igår genom att sälja lite fonder. Trodde jag. Jag sålde för 4000 men så köpte jag för 2000!? Bra Knasterfaster, bra gjort. Heja, heja. Jag köpte dessutom fonder som gått otroligt mycket back den senaste tiden. Nu har jag 2000 kronor att köpa sängar och soffa för. *suck*. Jag ska inte "arbeta" efter kl. 22 på kvällen. Min hjärna är inte gjord för att tänka då. Sambons hjärna vaknar vid 22-tiden. Där är vi olika. Jag kan inte skylla på Sambon den här gången för min hjärna tog på egen hand initiativ till att gå in på banken.se och ta ut pengar. Nu är jag moloken. Sambon säger att det ordnar sig. Han är inte arg på mig. Jag är jävligt besviken på mig själv. Vilka fler misstag kan jag tänkas göra? VA? VA? VA?

7 kommentarer:

Fru Venus sa...

Men raring...nu ska du höra på sambon i det här fallet, det ordnar sig! KRAM!!

Singelmamman sa...

Tror också det ordnar sig det brukar det men visst är det tråkigt att göra fel. Kram

Monica sa...

Lyssna på din sambo!
Han har säkert rätt i att det ordnar sig.
Kram

Mika sa...

Men... jag vet inte så jättemycket om fonder... men det är väl bra att du köpt fonder som gått dåligt... då är det ju större chans att dom ökar i värde i stället för minskar.
Vad är det för säng och soffa du söker?

Chrissan sa...

Tur att det snart är slut på året. Och mindre misstag 2011.:)

Shamrock sa...

Det är inte klokt vad vi är lika! Men kvällsgränsen för mig går redan kl 17.00. Efter det bör jag inte göra något viktigt

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Jag vet... *suck*
Singelmamman: Det är inte rolit att göra fel.
Monica: Sambon kan ha rätt ibland...
Mika: Jo, det var ju bra att jag köpte många nu när de var så billiga men just nu i januari så har vi knappast råd med en oplanerad utgift på 2000:-
Chrissan: Det var väl det första misstaget jag gjorde under 2010? Jag önskar att jag gör färre misstag 2011. ;)
Shamrock: Oj, redan kl. 17? Sambon skulle bli galen på mig om jag slutade fungera då. Han diskuterar helst viktiga saker när vi gått och lagt oss.