söndag 7 augusti 2011

Alldeles alldeles...

Vi har tillbringat helgen i stugan vid sjön. Det var alldeles alldeles underbart (kan ni inbilla er).Varmvattnet fungerade inte optimalt och toaletten gick inte att spola. Sådant går att överleva. Om man inte har tänkt diska, duscha eller gå på toa under en helg så står man faktiskt ut med sådant. Mellan var på sitt allra allra mest strålande humör. Nu lurades jag. DET var han inte. Han var långt ifrån glad. Han var sur för att han kände sig tvungen att följa med till stugan. Han var i alla fall tyst.

Vi badade och solade igår. Solen sken och det var alldeles lagom varmt. Det var 27 grader i vattnet och 22 grader i luften. Jag badade två gånger och somnade i en solstol.
 

På kvällen gick Sambon, Mellan och Minsta och metade i sjön. Det fanns endast två maskar i komposten, resten måste ha hunnit gömt sig. Metarna lyckade fånga en liten minifisk som såg rolig ut. Fisken släppte de tillbaka i vattnet. Jag följde inte med och fiskade för jag tittade på Nybyggarna med Karl-Oskar och Kristina och "jag tyar inte" på TV. Det var ett dåligt val av mig. När metarna kom tillbaka från fisket pratade Mellan med oss igen. Idag när vi vaknade var det ett kraftigt regn i luften. Alla hjälptes åt att städa stugan för att vi skulle komma därifrån så snabbt som möjligt. När vi kom hem luktade det skunk inne för vi hade glömt att gå ut med soporna innan vi åkte. Någon som jag inte känner(?) vill bli min vän på FB.
Sammanfattning helg: Hyfsad.

8 kommentarer:

Renée sa...

Lät som en relativt bra helg, huvudsaken är att det är bra väder nästan!

Blåklinten sa...

Ja i den bästa av världar är vädret perfekt och barnen glada..

Chrissan sa...

Ser mysigt ut.:)

Mika sa...

Vad underbart skönt att höra att inte alla utan även jag kan ha skit-helger! Tack! TACK!

Det är inte jag som vill bli din vän på FB iaf.
Jag hittar nog inte dig ens.
Om jag hittat dig så skulle jag fråga.
Så om du vill får du hitta mig. Så slipper jag leta och bli ratad! Haha!

Kram
Mika

Knasterfaster sa...

Renée: Helgen kunde ha varit både sämre och bättre. Jag tyckte att den var relativt dålig men det beror på vad man jämför med.
Monica: Inte många lever i den bästa av världar.
Chrissan: Det är mysigt där när solen skiner och alla är glada. :)
Mika: Jag delar gärna med mig av mina skit-helger. Varsågod och håll till godo! Jag tror faktiskt jag har sett dig galoppera förbi på FB. Hittar jag dig igen så ska jag fråga om du vill bli min vän. :)

Snäckskalsdalen. sa...

Men visst var det en hyfsat bra helg, även om den kunde varit mycket bättre så klart.....Badat fick du gjort i alla fall.
Agneta kram

Ulrika sa...

LÅter som en ganska bra helg trots vissa vedermödor. Dom ska man strunta i och bara se det soliga i livet. Det är jag bra på, klagar nästan aldrig.

Där ljög jag lite men det kommer jag undan med för jag är så vacker.

Där ljög jag igen men nu orkar jag inte ljuga längre så vi avslutar där ;)

Jag vet inte vem din okända vän är, lägg ut denne på bloggen och låten honom/henne identifiera sig.

Ha det härligt!
Kram.

Knasterfaster sa...

Snäckskalsdalen: Det hade varit väldigt trevligt om jag hade kunnat ta en dusch efter badet också. Men ok det var en hyfsat bra helt trots allt.
Ulrika: Det kan bli jobbigt att ljuga för mycket. Det gäller att ha ett gott minne så att man minns vad man har ljugit om. Jag har inte så bra minne. Menar du att jag ska skriva namnet på den okända här på bloggen? Kan jag göra det? Hon bor i Mullsjö har jag tagit reda på. Är de där de tillverkar toapapper?
Jag lovar att försöka ha det så härligt som möjligt och jag önskar det samma till dig. KRAM