lördag 13 augusti 2011

Glad

Nilla skrev på sin blogg att hon var (delvis?) glad på arbetet på sin första arbetsdag efter semester igår. Jag är också glad när jag arbetar. Igår när jag var och handlade lunch så kände jag hur mycket jag stortrivs på min nya arbetsplats och med mina arbetskamrater. Jag blir glad när jag ser de andra och de skiner upp när de ser mig! Våra besökare är också glada och trevliga. Igår kom en man som skulle till lab. På honom skulle det bl.a. tas ett grav*-test. Det tror jag att han var lyckligt omedveten om. Han hade inte den havande mannens blick så han var säkert inte gravid. Han hade ingen bula på magen men jag tror han hade ett sexpack. Om han såg ut som något så såg han mest sommarledig ut faktiskt. Lite stressad var han. Jag tror han skulle på partaj. Kräftskiva kanske.
*grav=graviditet.Tänk om ni  hade trott att det fanns gravtester. Ett test för att se om man får plats i familjegraven eller inte. Hu så otäckt!

Jag är glad för att Mellan sms:ade mig idag. Han åkte till Malmö igår och hörde inte av sig förrän vid 08-tiden i morse. Jäkla unge säger jag bara! Om han vill leka vuxen så ska han bete sig vuxet och höra av sig när han kommer fram! Han kom fram till Malmö station igår kl. 13.37. Tåget var 10 minuter försenat.

5 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
nillas liv på pinnen sa...

Haha, ett gravtest vore annars symptomatiskt för vår tid. Är du för stor får du i förväg betala för två platser, typ...

Snäckskalsdalen. sa...

Vad var det med den karln som skulle ta ett graviditetstest....ja, förresten, nu för tiden går det ju bra med män som föder barn också. I alla fall finns det en.
Sonen borde få bakläxa.
Agneta kram

Fru Venus sa...

Hoppas Mellan får lite bannor när han kommer hem. Jag är rädd att sjukvårdspersonalen vill ta ett grav test på mig varje gång jag uppsöker läkare. Tycker det borde synas, har ju haft gravidmage i fyra år nu... Jag är glad att du är glad på jobbet :-)

4U2 sa...

Trivs man på sitt jobb så är det bara trevligt att jobba.