tisdag 9 augusti 2011

Ensam hemma

Ensam hemma mitt i veckan. Det känns konstigt men skönt. Fick flexa ut tidigt idag igen eftersom det är så lugnt på jobbet. Sönerna vara på väg ut när jag kom hem. De skulle handla pizza till lunch. Jag har bett dem handla dumlekola till mig. Hoppas de är hemma till 15-fikat.
Ligger här och väntar på Sambon. Sitter och väntar på Sambon. Väntar på att Sambon också ska komma hem tidigare ifrån jobbet så att vi kan åka och titta på kök. Om jag skriver att jag ligger och väntar på honom så låter det kanske som något helt annat än vad det är. Jag halvligger i vår gemensamma säng. Jag kommer att springa upp så fort han kommer innanför ytterdörren. "Har du slitit dig från datorn nu?" kommer han att fråga och jag kommer att svara "Jag var faktiskt tvungen att gå in på internetbanken och kolla alla mina konton och när jag ändå hade datorn på så passade jag på att skriva ett blogginlägg. Det gick fort". "Har du lagat din cykel?" kommer han fråga mig. "Inte än" säger jag då. Sedan åker vi förhoppningsvis iväg för att titta på kök. Hoppas han kommer efter kl. 15 så att jag hinner fika först.

Nu är mina tre söner hemma igen!

5 kommentarer:

4U2 sa...

Ha,ha,ha lite som här då? ;)

Fru Gårman sa...

Hahaha... och här med!! :D

Shamrock sa...

Vad synd att han inte kom hem när du låg i sängen och sönerna var och handlade....ni hade nog hunnit titta på kök ändå säger Shamrock och Fru Venus (som blandar hälsodrinkar)

Anonym sa...

Ensam hemma är alldeles underbart!

Knasterfaster sa...

4U2: Jaha. Hahaha. =)
Fru Gårman: Det menar du inte? Hahahaha. =)
Shamrock: Sambon sa att han hade huvudvärk när han kom hem.
Fru Hansson: Ja, visst är det!?