måndag 29 augusti 2011

Nej, jag vet inte varför du har ont i bena

camilla med litet c har lämnat en kommenterat på det här gamla inlägget idag.
Så här skrev hon "jag har ont i båda bena vad kann det va för fel vet du det?" 
camilla: Tyvärr så vet jag inte inte varför du har ont i bena. Det kan ha väldigt många olika orsaker. Det kan vara träningsvärk, växtvärk, myggbett, cancer, artros, bältros, fönstertittarsjuka eller något annat som jag inte kommer på just nu. Om det inte har gått över inom en vecka så tycker jag att du ska kontakta din vårdcentral. KRAM

Ikväll har vi ätit lövbiff fylld med mozzarella, färsk basilika och soltorkade tomater, spagetti med ruccoladressing och en grönsallad. Ruccoladressningen smakade mycket vitlök men det var mumsigt! Det var så spännande att packa upp allt ur matkassen som vi fick hemlevererad. Massor av frukt fick vi också. Oj, oj oj så mycket frukt vi har nu. Vi har en hel del äpplen och päron i vår trädgård också...Det var Största och jag som lagade maten ikväll. Imorgon ska Sambon och Mellan laga middag. Det hoppas jag att de vill göra i alla fall.

Det gör ont i mina anklar. Tror det beror på att jag håller på att bli sjuk. Det har hänt förut att jag får ont i fötterna innan en förkylning bryter ut.


Sökord igår:

  • knasterfaster
  • chokladbrunt
  • billigt spegelglas 
  • chokladbrunt hår
  • göra nycklar bauhaus
  • japansk fil
  • mattant
  • nordkoreanska artelleriangrepp 
  • punkare

8 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Nordkoreanska artelleriangrepp!
Bäst att ta betäckning.

Fru Venus sa...

HA HA HA HA HA! förlåt, men..... HA HA HA HA!! Ontibena.... Vad bra att ni var nöjda med maten, det lät gott! Kvällskram!

Osloskånskan sa...

Ta på störtkruka, för säkerhets skull.

Shamrock sa...

haha jag gillar "nordkoreanska artelleriangrepp" och kombinationen "chokladbrunt hår göra nycklar bauhaus". Du har ju skrivit väldigt mycket om artilleriangrepp i din blogg, det är ju liksom bloggen kännetecken

Susjos sa...

Åh, du provar Linas Matkasse :) Just lövbiffen lagade vi till igår, jättegott var det, och rucoladressingen var ju sååå god!

Idag blev det quorn, som kan smaka lite si och så, men denna gryta var jättegod!

Knasterfaster sa...

Nilla: Inte en enda nordkorean har besök min blogg den senaste veckan. Det är också märkligt för det brukar vara minst ett par varje dag annars.
Fru Venus: När Största var liten och ville bli buren så sa han "ont i biena" därav mitt "ont i bena".
Osloskånskan: Störtkrukan är på.
Shamrock: Det ska vara en radbrytning mellan chokladbrunt hår och göra nycklar... Blogger ändrar tillbaka fastän jag ändrar rätt 1000 gånger. Jag brukar ha många besökare från Nordkorea.
Susjos: Jag tror vi ska äta quorngrytan imorgon. :)

Singelmamman sa...

Är det något jag måste ta i beaktan den 9:e när vi ses? De där nordkoreanska artelleriangreppet?
Hm, jag kanske ska försöka med Linas igen, nu när mina tonåringar inte är bara varannanvecka. Förut kunde jag bara få matkassen när de INTE var här. Himskans opraktiskt om du frågar mig.

Lippe sa...

Men...ont-i-bena-camilla kanske håller på att bli förkyld ;)
Du har en utmaning hos mig ang. Fru Venus! Om du har lust..
http://hrifrnochvidare.blogspot.com/2011/08/jag-rodnar-sedesamt-och-ler-at-minnena.html