lördag 27 augusti 2011

Jag vill för mycket

Idag är en sådan där dag, som nästan alla andra dagar, då jag vill göra så extremt mycket men jag får absolut ingenting vettigt gjort. Jag vill städa (jo, det inbillar jag mig faktiskt att jag vill), jag vill göra en utflykt i det underbara vädret, jag vill fixa i trädgården, jag vill åka och handla nya kläder åt killarna (inte åt mig själv, för det är det sällan jag vill. Kläder åt mig själv köper jag bara när jag är tvungen), jag vill koka äppelmos, jag vill vara helt ensam hemma, jag vill ta en cykeltur, jag vill åka och träna, jag vill planera och handla inför en god lördagsmiddag. Hittills idag har jag bara hunnit/orkat plockat upp alla äpplen som ramlat ned från äppelrädet. Det tog inte ens 10 minuter.

Det kommer bli som vanligt en lördag. Jag håller på med allt och ingenting och dagen går och plötsligt måste vi äta NU!!! och det blir något oplanerat (men gott!) och så är det kväll och jag är trött och orkar inte göra någonting (mera). Jag beundrar er som får så otroligt mycket gjort. Hur hinner ni med och var får ni er energi ifrån?

5 kommentarer:

Tina sa...

Vi hinner inte med.... ;o))

Vi vill nog men orken saknas oftast... Så du är inte ensam..

Singelmamman sa...

Jag bara gör. Men så vill jag inte så himla mycket alltid. En sak åt gången räcker åt mig.

Karin sa...

Det är olika dagar, ibland är jag högeffektiv en hel dag. Därefter följer oftast ett par dagar då ingenting blir gjort - mer än det absolut nödvändiga då, som spistjänsten till exempel!

Malla sa...

man kan inte göra allt. erkänn att städa ville du väl ändå inte egentligen? en sak i taget. fick du något gjort?
jag hopaps det :)
Tack förresten för att du tog dig tid att kika på jackorna, det var perfekt!

Knasterfaster sa...

Tina: Hur får man ork?
Singelmamman: Du får det att låta så enkelt.
Karina: Jag har mina högeffektiva dagar en gång i halvåret.
Malla: Nej, städa ville jag egentligen inte men jag vill att det ska vara städat... Det var ett stort nöje för mig att få kika på de där jackorna. :)