söndag 2 oktober 2011

Det är bara jag som varit hemma hela dagen

Svärmor var här och hämtade Sambon och Minsta kl. 09 i morse. Det har varit arbetshelg i stugföreningen vid hennes fritidshus den här helgen. Idag hade hon ansvar för kokkorvarna och korvbröden. Sambon följde med för att hjälpa henne att stänga av vattnet och tömma vattenberedaren i hennes stuga. Största och Mellan har varit på biblan. De åt lunch på ett hamburgerställe. Sambon och Minsta kom hem kl. 14. Nu är Största och firar en kompis som fyller år och Mellan är på kör. Sambon fixar med ett fönster och Minsta lagar ett schackspel i glas. Jag tyckte att Största skulle ha med sig ett paket till sin kompis som fyller år. Jag gjorde ett paket av en påse tortillini. Det tyckte inte Största var någon bra present så han tog inte med sig paketet.

Det är bara jag som gått här hemma och skrotat hela dagen. Jag har plockat och donat och så har jag lagat mat, dillkött på kyckling. Två smulpajer har jag bakat, en med päron i och en med äpplen. Den med päron blev godast. Den hade jag ingefära i. Till kvällsmat ska vi äta hamburgare. Jag har format burgare av färsen. Dem får Sambon steka sedan när han fixat klart med fönstret. Jag tänker duka idag.

3 kommentarer:

Singelmamman sa...

Jag har mest också varit hemma och skrotat. Skönt. Nu ska jag dricka te och äta ett kex, se en deckare och sen blir det tidigt i säng.

Han anonym hade en mening med det han sa, jag berättar när vi ses. :-D

Malla sa...

haha det tyckte jag var en superbra present ju!

Shamrock sa...

Det är skönt att bara gå hemma och skrota tycker jag