torsdag 13 oktober 2011

Jag handlade inte något

Vi stannade vid en outlet på vägen hem.
Nu är jag trött. Två dagars grupputveckling. Det är invecklat att bli utvecklad. Den konstigaste övningen var den då vi skulle gå runt i rummet och tala med dörrar, väggar, gardiner och tavlor. Det gav ingenting så jag återvända ganska snabbt till min stol. Där satt jag och önskade att jag hade kunnat filma de andra.
Det var så vackert med månen, molnen, röda stugor, gamla ekar och solnedgång på vägen hem. Synd att ni inte fick uppleva det.
8 kommentarer:

Fru Venus sa...

Herregud, jag skulle fått kåtslag på den där Outleten - jösses vad Kivi lyktor!!! Jag pratar alttid men dörrar och fönster hemma, blir minst tjaffs då. Kvällskram!

Shamrock sa...

Jag brukar prata med dörrar och skåp när jag slår i dem

nillas liv på pinnen sa...

Sådana där utvecklingskurser är inte min kopp te. Jag har varit med på för många, helt klart.
Nu inser jag att jag kan använda dem när jag skriver romaner, så de kommer till nytta till slut i alla fall.

Malla sa...

jag har aldrig vart in på en sån där outlet. jag har prioriterat ikea och skopunkten :)

Renée sa...

Göta-Petter vilka fina grejer... Fast jag kan tänka mig att det inte är så billigt iallafall med tanke på vilket märke det var... Trevlig helg på di!

mockapocka sa...

Lite konstig kurs det där. Tala med hästar och hundar har man ju hört, men fönster och dörrar...jag skulle också ha varit helt slut efter en sådan kurs. Skulle nog längta hem alldeles förskräckligt.

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Tur du inte var med mig på den där Outletten. Det hade varit så pinsamt för mig om du hade fått kåtslag därinne.
Shamrock: Så smal som du blivit så förstår jag om du stänger in dig i små skåp ibland bara för att pröva utrymmet liksom.
Nilla: Vi måste inte tycka att det är vår kopp med te.
Malla: Freeport outlet utanför Göteborg tycker jag är rolig att besöka. Där kan man hitta både billigare skor än på Skopunkten och lite annat som inte finns på IKEA.
Där finns det många affärer. Där jag var igår fanns det bara tre butiker, en med skor, en med kläder och en med porslin.
Renée: Djupa tallrikar av Rörstrands Swedish Grace (heter de så?) kostade 139 kronor styck.
Mockapocka: Jag föredrar att prata med människor. Jag är helt slut idag också.

Singelmamman sa...

Varför skulle ni prata med väggar och dörrar?