lördag 15 oktober 2011

Lite frostigt

Idag har vi köpt mönstrad plastfilm. Filmen har vi Sambon festat fäst upp. Nu sitter den på sidoljuset vid vår ytterdörr och ger intryck av att vi har ett frostat glas. Nu slipper jag rusa mitt snabbaste genom hallen när jag är naken. Jag vill inte att alla på vår gatan ska se mig naken. Mina grannar vill nog inte se mig naken heller och nu slipper de det. Det blev riktigt snyggt måste jag skriva. Sambon skar ut vårt husnummer i plasten så nu behöver jag inte tveka på om jag verkligen är hemma när jag kommer hem.

Idag vid middagsbordet:
Minsta:
-Nu fick jag den där hemska tanken igen.
Jag:
- Vilken hemsk tanke?
Minsta:
- blåbärspaj med ketchup.

9 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Ja, huvva, det var en hemsk tanke! Uäääk.

Bra också att du slipper blotta dig för grannarna varje gång du går förbi ytterdörren naken. Hur många gånger per dag gör du det?

Maria sa...

Blåbärspaj med ketchup ÄR en hemsk tanke :D

Knasterfaster sa...

Nilla: Vi har vår dusch en trappa upp. Nästan varje gång som jag har duschat rusar jag förbi ytterdörren utan kläder eftersom jag alltid glömmer bort att ta med mig rena kläder upp. Handduken vill jag inte ta med mig ner för då måste jag gå upp med den igen. Detta nakenspringande sker bara då Sambon och sönerna sover.
Maria: Brr. Riktigt ruskigt är det.

Shamrock sa...

Ja det var en hemsk tanke

Pillargontanten sa...

Oj då, otäck tanke, stackarn!

mockapocka sa...

Kan tyckas som en plågsam tanke men kan också vara början på något nytt. Har han provat blandningen i praktiken? Ibland behöver man tänka outside the box för att skapa nya smaksensationer. Jag kanske ska testa. Men är det gott ska jag inte ta åt mig äran. Det var ändå minstas idé från början.

Jag behöver också plastfilm av ungefär samma anledning. Glömmer HELA TIDEN bort att köpa det. I vilken typ av affär handlade du din plastfilm?

Knasterfaster sa...

Shamrock: Usch ketchup är otäckt.
Pillargontanten: Jag hade ingen aning om att han plågades av så otäcka tankar.
Mockapocka: Han kan få prova det någongång när jag inte är hemma. Kan du testa först? Kan ni prova tillsammans hemma hos dig? Plastfilmssvaret har du fått på din blogg.

mockapocka sa...

Jodå, han kan få komma hit och testa. Om han vill, fast det lät inte som att han var så sugen.

Knasterfaster sa...

Mockapocka: Nej, han säger att du får testa helt på egen hand.