tisdag 4 oktober 2011

Nu är jag här

Ni har väl väntat på en uppdatering kan jag tro. Kom inte hem förrän strax innan 19.30. Hade möte på jobbet till 18.30 och så var jag tvungen att handla mat på vägen hem. Fick sällskap av Mellan i mataffären. Han var tvungen att komma dit med mitt uttagskort som han lånat och inte lämnat tillbaka. Han brukar få låna det av mig ibland. Han fick låna det för att gå och handla mjölk häromkvällen.  Han hade delat på en kanelbulle med det idag så det var lite sockrigt.

Gissa vad jag gjorde innan vi hade möte på jobbet? Det kan ni aldrig gissa så jag skriver det här. Jag har varit till gymet och tränat! Det var på tiden. Har inte varit där sedan i april/maj någon gång. Jag satt mest och rodde. Det är roligt att fånga fisk i roddmaskinen. Jag hade glömt bort att det är så kul!

Inatt vaknade jag av en förskräcklig smärta i höger ljumske som strålade ner i knäet. Gick upp och letade efter värktabletter men de var slut. Nämnde detta för en arbetskamrat vid lunchen idag. En stund senare fick jag klä av mig halvnaken. Arbetskamraten klämde och kände på mig och sa att jag nog har en inflammation. Jag ska göra strechövningar och äta Ipren. Tyvärr glömde jag köpa Ipren när jag var och handlade ikväll.

Sambon har vindsurfat idag. På vägen hem stannade han och köpte kanelbullar och de har vi precis ätit upp.

7 kommentarer:

Fru Venus sa...

Vad bra med arbetskamrater som kan klämma och känna :-) Hoppas det onda går över, nattikram!

Gafflan sa...

Hoppas det onda går över.
Jag är jättesugen på kanelbullar eftersom alla nu skrivit om och visat bilder på sådana men om jag äter så vet jag att min mage blir arg så jag härdar ut men det är väldigt motvilligt. Kan hända att jag till helgen äter bulle för då kan jag husera på toa som jag vill. Bra va?! :D

nillas liv på pinnen sa...

Mina barn lånar också mitt visakort med jämna mellanrum. Det tycker de om att göra.
Här blev det inga kanelbullar igår, jag är inte så förtjust.

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Det finns vissa fördelar med att jobba som jag gör. ;)
Gafflan: Kanebullar är inget att längta efter. Ät något annat som du tycker om och som du inte får ont i magen av.
Nilla: Det är bra när barnen får göra sådant som de tycker om att göra. Jag är inte heller så himla förtjust i kanelbullar.

Malla sa...

heja! gymmet är bra grejer :)
bulla är också bra. ganska bra.

Knasterfaster sa...

Malla: All träning som blir av är bra träning har jag bestämt.

Madlar sa...

Vindsurfa? Låter ju vääääldigt nice så här i oktober....not.